Kínában a holdhónapok alapján készítik a horoszkópot. A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. A kínai Sárkány szimbólum a jóságot, bátorságot, következetességet, kitartást példázza. A Sárkány tavasszal az égig szökik, repül felhőkön túl, míg ősszel lebukik az óceánok legmélyére. Ezért ébredése a földi energia megújhodását jelzi.

A kínai állatöv szerint a Sárkány a legerősebb és legkedvezőbb állat. Erőt, bölcsességet, szerencsét és jólétet képvisel. A Sárkány az öt elem egyikéhez is kapcsolódik: fa, tűz, föld, fém vagy víz. Minden elem más személyiséget és sorsot ad a Sárkánynak. A 2024-es kínai újév a Fa Sárkány esztendeje: a Fa elem stabilitást, őszinteséget, kreativitást és a hűséget képviseli. A legkreatívabb jegy: sorsfordító találmányok, új utak ideje lesz ez az időszak. Na de mi mindent jelez ez a Patkány jegy szülötteinek?

Ha 1924-ben, 1936-ban, 1948-ban, 1960-ban, 1972-ben, 1984-ben, 1996-ban, 2008-ban, vagy 2020-ban születtél, akkor a kínai horoszkóp Patkány jegyéhez tartozol. Fantasztikus évre számíthatsz. Számodra a Sárkány energiák csupa kedvező változást, jó fejleményt indítanak el. A Patkány az első és legokosabb a 12 kínai állatöv jegy közül, és a bölcsesség, kreativitás és találékonyság tulajdonságaival rendelkezik. Ezeket most remekül tudod kamatoztatni, mind a magánéletben, mind a munkában, pénzügyekben.

Mit jelez a kínai horoszkóp 2024 a Patkány jegy szülöttének? (fotó: Shutterstock)

Patkány kínai horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

A kínai horoszkóp szerint egészen különleges időszak következik a szerelemben is. Az elmúlt hónapok összetett érzelmi problémáit gyorsan meg kellene oldani, még lehetőleg február során. A párod is ultimátum elé állíthat, jobb lenne ezt megelőzni. Ha ezzel megvagytok, akkor viszont szintet lép a kapcsolat. Ha nem vagy még házas, idén ez nagyot fordulhat. Igen, a szingli Patkány életében is. Számíts arra, hogy már február-március környékén is sokat ismerkedsz, népszerű leszel, többen is próbálkoznak nálad, de a nyár az, ami egy kapcsolat elmélyülését jelzi.

Szeptembertől mindenképp fordulatok jönnek, de a Sárkány évének pozitív energiái mutatják, hogy ezek jó irányúak lesznek. Szóba jöhet összeköltözés, váratlan, de annál örömtelibb gyermekáldás, vagy hogy a párod új lehetőséget kap, és ez téged is minden téren érint.

Hirdetés

Patkány kínai horoszkóp 2024: pénz, karrier

A Sárkány a hatalom, a szerencse és a jólét szimbóluma, és segít elérni céljaidat és álmaidat az élet minden területén. A 2024-es év számos lehetőséget kínál vagyonodnak növelésére és a munkában való előrelépésre. Jutalmat, ajándékot, bónuszt, vagy előléptetést kaphatsz, az biztos, hogy pozitív mérleggel zárod majd az évet! A pénzügyeiden nagyot fordíthatsz ebben az esztendőben. Főleg tavasszal és az őszi hónapokban érezheted ezt a hatást. Amire vigyáznod kell: az indokolatlan pénzköltés most szintén jellemző lehet rád.

Patkány kínai horoszkóp 2024: egészség

Erős fizikumod van, de most érhetnek olyan megterhelő stresszhatások, amik felboríthatják a szervezeted egyensúlyát. Amit tehetsz ez ellen: mozgás, sport, fizikai aktivitás, ezzel ugyanis levezetheted a "rossz stresszt" és erősítheted a "jó stresszt", ami előrevisz és stimulál.

Szerencse faktor

Idén szerencsét hoz neked az 1 és a 4, valamint olyan számok, amelyek 1-et és 4-et tartalmaznak (például 14 és 41).
Szerencsés színek: A fehér, a sárga és a zöld szerencsét hoz most neked.
Szerencsés virágok: A tulipánok, a hajnali virágok és az őszibarackvirágok a szerencsével járnak.

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!