A vízi Nyúl éve 2023. január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A Nyúl jele a hosszú élet, a béke és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. 2023 az előrejelzések szerint a remény éve lesz, és számodra különlegesen jól alakul!

A patkány jegy szülötte ugyanis nagyon szerencsés lesz az előrejelzések szerint. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amiket eddig zárva találtál, és benned megvan a kellő bátorság és találékonyság ahhoz, hogy élni is tudj a lehetőségekkel. Egyetlen dologra kell figyelned: ne hagyd, hogy a környezetedből érkező negatív hangok lehúzzanak! Befelé kell tekintened, és a belső hangot követni, de közben igyekezz másnak is átadni a sok jó energiából, ami feléd áramlik az univerzumból.

Patkány kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Ha már régóta van párod, akkor nagyon boldog periódus veszi kezdetét az életedben. Gyakorlatilag megszűnnek a komolyabb viták köztetek, és nagy egyetértésben építgetitek a jövőtöket. A párod most mindent megtesz azért, hogy boldognak lásson.

Sok boldogságot hoz 2023 a Patkánynak a kínai horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Ha szingli vagy, akkor most nagyon is felerősödik benned az igény a szerelemre. Boldog vagy, és ez a boldogság sugárzik belőled, meg is akarod osztani valakivel. Most mégis türelmesnek kell lenned még egy kicsit: a horoszkóp szerint az év második fele hozhatja l számodra a nagy találkozást! Ez a kapcsolat azonban kárpótol minden korábbiért. A kínai horoszkóp szerint valószínű, hogy egy Sárkány jegyűvel, vagy a Majom jegy szülöttével hoz össze a sors.

Patkány kínai horoszkóp 2023: karrier, munka

Alap természetehez tartozik a találékonyság, és hogy bármilyen helyzetben megtalálod a menekülő útvonalat. Idén is megmutatkozik ez a hihetetlen képességed! Ez az év a karrieredben kiteljesedést, a pénzügyekben pedig határozottan jólétet jelez. Bármilyen is a gazdasági környezet, te meg fogod találnia módját, hogy anyagilag stabilizáld a helyzetedet.

Hirdetés

A munkahelyi kapcsolataid is jól alakulnak. Idén új szövetségeseket szerzel a munkahelyeden, és megerősíted a pozíciódat. Ha mégis váltani szeretnél, ősszel lesz erre a legnagyobb esélyed.

Patkány kínai horoszkóp 2023: egészség

A szervezeted erős, ellenálló. Az azért jó lenne, ha figyelnél a tested jelzéseire, és nem hajtanád túl magad. Pihenj eleget, fogyassz elegendő folyadékot, és táplálkozz egészségesen (az érzékeny szerved a gyomrod) - ha ezeket betartod, akkor jó lesz a közérzeted. A másik, amire figyelned kell, az a stressz, és ezzel összefüggésben a magas vérnyomás. Jó lenne ezt orvossal is megnézetned.

Ilyen a Patkány jegy szülötte

A Patkány évében született ember impulzív, humoros, kedves és őszinte. Rendkívül energikus, nagyon szeret utazni, fontos számára a luxus, nyitott, érdeklődő, rendkívül kíváncsi. Ritkán találni a jegy szülöttei között sikertelen embereket. Egyetlen probléma veszélyeztetheti az eredményességét: az, ha túl sok mindennel foglalkozik egyszerre. Ilyenkor ugyanis elaprózza magát, és kimeríti az összes energiáját. A pénzt nagy becsben tartja - néha túlságosan is -, ami fösvénységbe is torkollhat. Ugyanakkor érzékeny, simulékony, néha hízelgő is lehet, de épp ezért annyira népszerű.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!