Amilyen agybajos volt az április és a május eleje, olyan sikeres hetek állnak előttünk, főleg akkor, ha tudjuk mihez kezdjünk az életünkkel. A tudatosság és a szilárdság elengedhetetlen. Április hónapban a vitákat és ellenségeskedést a Mars-Szaturnusz 2 évente esedékes találkozója generálta, és még májusban hátra van a Mars és Ráhu közelsége, ami egy kis bonbonmeggyként fog majd viselkedni a tortahabon…
Ugyanakkor már mától, 1 héten át csupa sikeres napunk lesz ami azt jelenti, hogy az adott csillagképek és hét napjai majd jól korrelálnak egymással.
Mindennek a közepében a péntek áll, azaz

MÁJUS 10.: Aksaya Tritiya napja

Ami az év legsikeresebb napja lesz. De már igazából május 8-tól, az újhold utáni időszaktól elég jók vagyunk.
Ha szeretnénk vállalkozást indítani, befektetni, anyagi-pénzügyi sikereket elérni, mert ez az idei, 2024-es Aksaya Tritiya ennek kedvez a leginkább, akkor ezt érdemes erre a napra időzíteni. Nagyjából óránként 1 új dologba kezdve. A legfontosabb dolgokat hagyjuk a déli órákra, 11 óra és 15 óra közötti időszakra, és napkeltétől napnyugtáig pörgethetjük.

Május 10.: Aksaya Tritiya napja

A folytatás is biztató

Összességében jó hetek állnak előttünk, de lesz még részünk harcban, kihívásban.
A május 20. körüli időszak egy óriási fényszöget hoz nekünk a Nap-Jupiter-Vénusz-Uránusz kapcsolódást, ami meglepő gazdasági fordulatokat hoz a gazdaságban, a tőzsdéken, pénzügyi világban, az élelmiszertermelésben és ellátásban. Termőföldvásárlás kérdésben és bár lesz benne sok kihívás világszerte, összességében egy gyümölcsöző időszak kezdetét jelöli.

A Jupiter május 1-én egyébként belépett a Bika jelébe sziderikusan is, a csillagképbe is, és most végre egy kellemes gazdasági környezetet teremt, ehhez persze kell pár hét neki, mivel a bolygók sem szeretik, ha költözniük kell, fel kell venni a hangulatot. Sőt ez okozta azt is, hogy a napokban mindenkinek kicsit recsegett az idegrendszere alatt a talaj.

Amikor a Jupiter jegyet vált, akkor Indiában szent helyeken, természetes vizekben szoktak megfürdeni az emberek. Erre a tökéletes dátum május 2. csütörtök volt, de még most sem vagyunk elkésve.

Hirdetés

Tervezzünk előrelátóan és okosan!

Szóval a következő napokban hordjunk sokat sárgát, aranyat, tervezzünk okos és tartós pénzügyi és másféle befektetéseket. Azon sem árt elgondolkodni, hogy amíg a világ szerencsés felén élünk, van mit enni, jól táplálkozunk, friss gyümölcsök és gabonák vannak az asztalunkon, semmi baj nem érhet minket. Az igazi érték és ahol Laksmí Istennő lakik ugyanis az a hely, ahol a bőség szimbólumai jelen vannak. Ilyen a tisztaság, az Úr Visnu imádata, a szép beszéd, a tisztesség, a gondoskodás, a tehenek védelme és tisztelete, valamint a föld kincsei, a gyümölcsök, gabonák, az élelmiszertartalék és a virágok.

Mindenkinek sikeres készülődést kívánok az év legjobb heteihez!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!