Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A vasárnap végre igazi pihenőnapnak ígérkezik! Most tényleg sikerül ellazulnod és kikapcsolódnod! A bolygók is abban segítenek, hogy valóban töltődhess. Ne felejtsd el felköszönteni az édesanyádat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csodás napot jeleznek a bolygók a hét utolsó napjára. Most mintha minden mozaik-darabka a helyére kerülne, úgy érzed, sikerült elrendezned mindent, és a kapcsolatadiban is békesség van. Egyedül egy barátod viselkedését furcsállod - jogosan.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma ismét nagy elhatározásra szánod el magad. Nem ez az első mostanában, de talán az első, amit be is tudsz tartani. Bármi is az, akár valamilyen képzés, továbbtanulás, akár életmódváltás, most könnyebben elérheted, mint egyébként.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem kellene olyan görcsösen ragaszkodnod a saját igazadhoz. Ugyanaz a tény másként látszik mások szemszögéből. Ami neked elképzelhetetlen, mások számára értelmes és természetes lehet. Nézd magasabb szempontból a dolgokat!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 7. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Végre alkalmad adódhat arra, hogy tisztázz egy félreértést. A párod ma jó passzban van, értékelni fogja az igyekezetedet. És talán az is kiderül végre, min ment félre a kommunikáció, és azon hogyan tudnátok javítani.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szeretnél elkerülni egy konfliktust, de ez csak úgy lehetséges, ha nem vagy ott. Legvalószínűbben a pároddal, vagy a családon belül robbanhat ki a feszültség. Ha teheted, tényleg keress inkább más programot, vagy valahogy térj ki, de legalább is ne vegyél magadra mindent!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha valamilyen sérelem ér egy ellenséged, vagy riválisod részéről, azzal veheted el leginkább a támadás élét, ha egyszerűen nem veszel róla tudomást. Ha belemész a harcba, akkor valószínűleg te húzod a rövidebbet.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A csillagok jelzése szerint az otthoni feszültségek okát vasárnap önmagadban kellene keresned. Viszont éppen ezért könnyen tehetsz is ellene! Akár a pénzügyek, akár a munkabeosztás miatt vannak viták, ma érdemes átgondolni az álláspontodat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy ma esedékes döntést érdemes lenne elhalasztani, vagy legalább csak részben meghozni. Te sem látsz még tisztán az ügyben, volna még minek utánajárni, ha teljes képet akarsz kapni. A szerelemben jó napra, szép estére számíthatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. május 6-12.: Próbára teszik a bolygók a párkapcsolatokat

Ez a májusi hét szinte mindenkinek hozhat valamilyen tanulságot. A bolygók mintha tesztelnék a párkapcsolatokat, olyan feladat elé állíthatnak benneteket, amelyeket együtt kell(ene) megoldanotok. A párkereséshez is most türelemre lesz szükség.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Neked igen nagy lelked van, csak ezt igyekszel elzárva tartani a kíváncsiskodók elől. Éppen ezért úgy tűnhet egyeseknek, hogy hideg és túlságosan is racionális típus vagy. Hogy ez mennyire nincs így, az ma egy kirobbanó érzelmi viharban nyilvánvalóvá válik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kényelmesnek találod a stabil párkapcsolatot, ugyanakkor nagyon szereted őrizgetni a szabadságodat. Ha ezt viszont is megengeded a párodnak, akkor rendben van. De ha nem, akkor az egyenlőtlenség a mai napon veszekedéshez vezethet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma úgy érezheted, hogy vagy te jöttél a Holdról, vagy az összes többi ember, akik körülvesznek. Mintha senki nem értené a vágyaidat, indítékaidat, gondolkodásmódodat. Ne aggódj, holnapra már mindent másként fogsz látni.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!