Kos márciusi angyalhoroszkóp

Az angyalok tiszta helyzetet teremtenek az életedben. Csak kérned kell, és megmutatják neked, mi az igazság egy helyzettel kapcsolatban. Fontos, hogy tisztán láss, mert csak így tudsz helyes döntést hozni.

Bika

Képes vagy felülemelkedni önmagadon, és azt nézni, te hogyan segíthetsz másoknak. Az égiek meghálálják most jóságodat, rövidesen egy nagyon jó hírnek örülhetsz.

Ikrek

Az őrangyalod azt üzenik neked, hogy most csak bátran kövesd az érzéseidet és a szíved szavát. Lehet, hogy olyan helyre visznek, ahol még nem jártál, olyan élmények érnek, amiket még nem tapasztaltál. Éld át teljes nyitottsággal ezeket a tapasztalásokat!

Ezt üzeni neked az őrangyalod márciusra! (fotó: Shutterstock)

Rák márciusi angyalhoroszkóp

Úgy érzed, nem találod az utad, és nem tudod, merre tarts. Az őrangyalod küld feléd egy tanácsadót, aki jelezni fogja, merre érdemes elindulnod. Lehet, hogy kissé szokatlan tanácsot ad, és először kétkedve fogadod, de idővel bebizonyosodik majd, hogy ezt kell követned.

Oroszlán

Vannak akadályok, nehézségek, de már úton a segítség is, csak légy türelemmel, míg megérkezik az életedbe. Gondjaid jelentős része idővel magától elsimul - a maradékkal pedig te bánsz el könnyűszerrel! Hitet, reményt mutatsz másoknak, és az angyalok egyengetik utadat.

Hirdetés

Szűz márciusi angyalhoroszkóp

Az angyalok köztünk járnak - te magad vagy az egyik ebben a hónapban. Van valaki, aki nagyon számít rád, és te melegséget, örömöt és békét viszel az életébe. Az égiek az őrangyalod segítségével meghálálják neked a jóságodat!

Mérleg

Talán azt észleled magadon mostanában, hogy kicsit jobban vágysz az egyedüllétre, az elcsendesülésre, mert tudat alatt érzed, hogy a megnyugvás az, amiben találkozhatsz az angyaloddal. Rátalálsz a belső békédre áprilisban.

Skorpió

Az őrangyalod arra kér, hogy bízz benne - ha nyitott szívvel fogadod az energiákat, akkor segít neked legyőzni az akadályokat, és elérni céljaidat. Márciusban megnyilvánulnak az életedben ezek a hatalmas, segítő energiák.

Nyilas márciusi angyalhoroszkóp

Az égiek tudatni akarják veled, hogy boldog időszak jön el számodra. Sokat küzdöttél az elmúlt időszakban, és most érik be erőfeszítéseid gyümölcse. Engedd meg magadnak a békét, megbékélést, légy hálás és örülj.

Bak

Döntést kell hoznod egy fontos kérdésben, döntést várnak tőled, te pedig időt szeretnél kérni, hogy tisztábban láthass. Az őrangyalod segítenek tisztázni azokat körülményeket, amelyek homályosak, megvilágítják az utat előtted. A hónap közepére tisztán fogsz látni ezt a kérdést illetően.

Vízöntő

A remény erejével segítenek neked az égiek. Talán elbizonytalanodtál, jó úton jársz-e, de az őrangyalod most biztosít róla, hogy nem tévedtél: hamarosan elrendeződnek a dolgaid.

Halak

Sok körülötted a bizonytalanság, talán a félelem is. Az angyalok most abban segítened téged, hogy tudj adni másoknak a téged betöltő hitből, bizalomból! A Halak gyógyító erővel bír, és azzal, hogy ezt másokra fordítod, az áldás visszaszáll rád is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!