Kos márciusi pénzhoroszkóp

Egyelőre a Nap és a Merkúr is a Halak jegyében jár, ami neked nagyon bizonytalan, megfoghatatlan. Várd meg, amíg felszáll a köd - ez megtörténik március 10-én. Onnantól a Merkúr átlép a Kosba, és mindenben segít neked. Sikeres üzletkötések, pénzügyi fejlődés - ez vár rád március második felében. Főleg onnantól számíthatsz kiugró eredményekre, hogy a Nap is belép a jegyedbe (március 20.). Ezzel kezdetét veszi a te nyerő szériád!

Bika márciusi pénzhoroszkóp

Bármit is szeretnél megküzdeni, vagy lebokszolni a munkahelyeden, azt még március 11-ig tedd meg. Akkor ugyanis a bolygód, a Vénusz belép a Halakba, és neked lelohad a harci kedved. Innentől nem érdekel a rivalizálás. Egyetlen dologra fókuszálsz: a barátaira, illetve a szeretteidre. A Vénusz a pénz bolygója is. Ekkortól szerencsés lehetőségeid adódhatnak egy olyan véletlenen keresztül, amelyben egy barát, vagy ismerős is részt vesz.

A Halak hava nagy nyereséget, de pénzügyi elúszást is hozhat (Fotó: Shutterstock)

Ikrek márciusi pénzhoroszkóp

Kifejezetten kedvez ez az időszak a karrierednek, pénzügyeidnek. Most nem is nagyon kell kérned, jönnek a lehetőségek, megkeresések maguktól. A jó napok közt is lesznek még jobbak: szerencsés dátum a március 10, 17 és 22. Ezeken a napokon légy nagyon szemfüles, mert a véletlen is a kezedre játszhat, és megütheted a főnyereményt.

Rák márciusi pénzhoroszkóp

Az események most téged igazolnak. Persze megereszthetsz egy elégedett mosolyt, de egyébként mutasd magad szerénynek, mert most csak ezzel szerezhetsz jópontokat a főnökeidnél - nem viselik jól ugyanis, ha okosabb vagy náluk. Együtt kell működnöd másokkal, ami nagyon nehéz lesz neked március 25-én, a félárnyékos telihold napján. Szerencsenapjaid: 10, 17, 22.

Oroszlán márciusi pénzhoroszkóp

Vigyázz, mert neked most tényleg folyik ki a pénz a kezedből. Egészen addig vissza kell fognod magad, amíg a Merkúr végre be nem lép a Kosba. Ellen kell állnod a leértékeléseknek, akcióknak is! Március 10-től végre fellélegezhetsz, és jó híreket kaphatsz a pénzügyekben.

Hirdetés

Szűz márciusi pénzhoroszkóp

Te szeretsz lényegre törően fogalmazni, de most ez nem jó ötlet. Nem mondhatod meg, amit gondolsz, mert azzal halálos ellenségeket szereznél magadnak. Muszáj becsomagolnod a véleményed, vagy még jobb, ha elhallgatod, különben ez érintheti a munkádat, és azon keresztül a pénzügyeidet. Március 25-től ráadásul provokálni is fog valaki. Jó hír viszont, hogy a Kos Merkúr beindít egy ügyet, amiről már lemondtál, és ami komoly pénzt hozhat neked.

Mérleg márciusi pénzhoroszkóp

Hónap elején nagyon vigyázz a költekezéssel: könnyen elcsábulsz, és megveszel szép, de tulajdonképpen haszontalan dolgokat. A hónap közepén már jobb a helyzet, és sikerül tudatosabban állni a pénzhez. A hónap végén a sors utadba sodor valakit, aki nagy befolyással lesz az életedre - lehet ez munkaügy, vagy pénzügy is.

Skorpió márciusi pénzhoroszkóp

Most akkor nyersz, ha ügyesen kisiklasz minden olyan helyzetből, amikor valaki sarokba akar szorítani, és megpróbál valami állásfoglalást kicsikarni belőled. Vedd elő a pókerarcodat, és ne mutass érzelmeket! Ez az üzleti életben, munkahelyen most nagyon fontos lesz. Maradj ki a csatározásokból, konfliktusokból, és akkor a hónap végére te leszel az igazi győztes.

Nyilas márciusi pénzhoroszkóp

Ne sürgesd magad, és ne hagyd, hogy sürgessenek munkahelyi ügyekben. Nem látsz tisztán, és a Halakban járó bolygók zavaros helyzeteket teremtenek a hónap elején. Nagyon jó hír neked, hogy március 10-én a Merkúr tűz-elemű jegybe lép. Innentől kitisztul a horizont, és végre ismét tudsz tervezni.

Bak márciusi pénzhoroszkóp

Az jó, ha tudatosságra törekszel, de az már kevésbé, ha ennyire rágörcsölsz a pénzügyekre. Folyton számolgatsz, és aggodalmaskodsz a bevételek miatt. Mikor jössz rá, hogy ez nem vezet semmi jóra? A bolygók szerint hasznosabb lenne, ha a lehető legtöbb beszélgetésbe becsatlakoznál. Most ugyanis szuper híreket kaphatsz, és komoly plusz pénzre számíthatsz a hónap második felében.

Vízöntő márciusi pénzhoroszkóp

Téged elönt pénzzel a Halak energia! Gyakorlatilag 1 nap van, amit át kell vészelni: március 9-én kerülj mindenfajta pénzügyi tranzakciót. Ezt leszámítva neked gyarapodást, bőséget jeleznek a bolygók. Szerencsenapjaid is lesznek: március 8, 10, 17 és 22 - ezeken a dátumokon olyan dolgokat indíthatsz el, amik nagy nyereséget hoznak neked.

Halak márciusi pénzhoroszkóp

Március 9-ig a Merkúr, 11-től a Vénusz, 19-ig a Nap, 23-tól a Mars a Halakban jár, és te folyamatosan kapod az égiektől a segítséget, útmutatást, áldást, könnyebbséget. Nagyon jó időszak elébe nézel, csak hagyd működni az univerzum erőit az életedben. Amivel segítheted a jó energiákat, a pénzügyi fellendülést: pozitív gondolkozás, aggodalmak elengedése, és a megérzéseidre való odafigyelés.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 4-10.: Nem könnyű dönteni ezen a héten

Ezen a héten nem könnyű döntéseket hozni. A bolygók szerint szerencsére nem is kell sietni semmivel sem. A legjobb, ha vársz és nem kapkodsz el semmit sem... Megérkezik az ihlet, bízz magadban és a lehetőségekben!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!