Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn lehet, hogy valakinek a puszta jelenléte fenyegetést jelent, mert félti a pozícióját, és az eredményei elhomályosulnak, ha te ott vagy. Túl sokat ezzel nem érdemes foglalkoznod, de azért érdemes felkészülni és értelmezni a viselkedését egy ilyen embernek,

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn meghívót kaphatsz valahová, ami egy izgalmas közösség programjára, csoportjába szól, de egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesd bele magadat lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen te is régóta vágysz egy kis változatosságra, új inspirációkra, közösségre.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy új munkalehetőség, vagy pénz kereset kerül a látóteredbe és ha élnél vele, jobban teszed, ha nem sokat késlekedsz. Könnyen lehet ugyanis, hogy a mostani helyzetre igaz az aranyszabály: aki kimarad, lemarad.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap új folyamatok indulnak el a napi horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma fontos hírek, információk érkezhetnek be hozzád, de légy nagyon körültekintő akkor, amikor ezekre reagálsz. Lehet, hogy kiderül, hogy a hír igaz, de nem ott és nem egészen úgy, ahogy mondják. Így meg már egész más az összkép…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Mostanában talán úgy érezted, hogy nem becsültek meg eléggé, és ez bántott rendesen, de most fordul a kocka. A hét elején egyszerre csak felfedezhetik a benned rejlő lehetőséget! Nyilván jól esik az elismerés. Pénzbeli juttatás is fogja ezt követni rövidesen.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn egy újdonság, vagy új megoldás keltheti fel az érdeklődésedet, de ne számíts arra, hogy körülötted mindenki örülni fog annak, ha elindulsz egy új irányba. Van körülötted valaki ugyanis, aki eddig hasznot húzott belőled, és most rendkívül csalódott…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn több új terv jelenik meg a fejedben és ezek körül ma egy esetében tenned is kellene valamit, vagy döntened kell róla. A bolygók jelzése szerint megéri, vágj bele. Most még lecsaphatsz egy kedvező lehetőségre, vagy elindíthatsz egy tárgyalást.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Elképzelhető, hogy a helyzet megkívánja most az alkalmazkodást, és meg kell tenned egy utat, amihez semmi kedved. Gondold át előre, hogyan jutsz el a célig. Tervezz meg minden lépést, készíts listát, tervet ne menet közben próbálj improvizálni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Legyen ma bármilyen izgalmas is az a lehetőség, melyet eléd tárnak, ne engedj a kísértésnek és ne csapj le rá meggondolatlanul. Adj időt magadnak, hogy mérlegelhesd a kockázatokat. Ha pedig sürgetne valaki a döntésben, egyből fogj gyanút!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: szerencsét és jólétet hoz ez az év a Patkánynak

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. S mi mindent jelez a Patkány kínai horoszkóp 2024? Minden fontos tudnivaló az Astroneten!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha valamiről azt mondja mindenki a környezetedben, hogy ne siesd el, akkor jobb arra hallgatni. Legyen ma bármennyire is vonzó számodra egy lehetőség, indítsa be bármennyire is a fantáziádat, csak annyi kockázatot szabad bevállalnod, amennyit még gond nélkül megengedhetsz magadnak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hiába érzel késztetést, hogy valakinek meg kellene mondanod a magadét, elmondani a véleményedet, nem biztos, hogy ez minden esetben jó ötlet lenne végül. Vannak emberek ugyanis, akiket nem lehet meggyőzni semmiről…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn tele leszel energiával, amitől határozott leszel és nagyon erőteljesen tudod képviselni a véleményedet is egy-egy kérdésben. Ne hidd azonban, hogy ez mindenkinek egyformán fog tetszeni. Lesz, aki azt érzi, hogy túlságosan erőteljes vagy. Ne törődj vele. Van, akinek semmi sem jó.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!