A Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója jelenleg a Kosban jár, itt van a Jupiter is, ami felerősíti a szenvedély energiáit a nagy tavaszi horoszkóp szerint. A Vénusz március 16-tól április 10-ig a Bikában lesz, ahol nagyon harmonikusan fejti ki hatását, és fokozza azon képességedet, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal, és mind az öt érzékszerveddel ráhangolódj a világra.

A Szaturnusz március 7-én elhagyta a Vízöntőt és belépett a Halakba. Márciusban még egy sorsfordító hatással kell számolnunk: március 23-án a Plútó elhagyja a Bak jegyét.

Április 20-án újhold lesz a Kosban, ez felvillanyoz mindenkit, és ideális időpont ismerkedésre, új kapcsolat kezdetére.

Május 5-én a holdfogyatkozás és a telihold a Skorpióban lehetőséget ad arra, hogy megvizsgáld, hogyan működnek a kapcsolataid, és ha azt látod, valami mérgező számodra, azt megszakítsd.

A Jupiter május 16-án belép a Bikába, felerősítve a Föld jegyének üzenetét, hogy élvezd az életet!

Hirdetés

Kos tavaszi horoszkóp

Ideje arra koncentrálni, hogy mit és kit szeretsz igazán! Le kell építened az irreális elvárásaidat. A Vénusz túl magasra teheti a lécet, ha az elvárásokról van szó: a március 21-i Kos újhold tökéletes arra, hogy segítsen megvalósítani céljaidat és álmaidat, a jegyeddel szemközti április 6-i telihold pedig remek alkalom lesz az elengedésre. Amikor május 16-án a Jupiter kilép a jegyedből, ideje megragadni a lehetőségeket és komoly lépéseket tenni bármilyen közös tervetekben. Ha új kapcsolatod van, ebben az időszakban komoly elhatározásra juttok.

Sorsfordító változásokat jelez a tavaszi horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Bika

A Vénusz március 16-tól április 10-ig a jegyedben lesz, és arra buzdít, hogy fogadd el a szeretetet és a harmóniát életed minden területén. Ha valóban nyitott szívvel viszonyulsz másokhoz, a legtöbbet hozhatod ki ebből a varázslatból! A Jupiter május 16-án belép a jegyedbe: 12 év után tér ide vissza, és szerelmet, bőséget hoz az életedbe. A Jupiter arra ösztönöz, hogy foglalkozz a spiritualitással mélyebb szinteken.

Ikrek

A Vízöntőben lévő Szaturnusz sok embert próbáló feladatot hozott neked - szerencsére ez március 7-tel véget ért, ekkor a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. Március 23-án pedig a Plútó arra szólít fel, hogy építsd újra azt, ami esetleg összetört - csak több erőforrással és támogatással, mint korábban. A Mars március 25-ig marad még a jegyedben, és arra buzdít, hogy azt csináld, amire igazán vágysz, és a szíved szavát kövesd a szerelemben. A Mars bátor, és bátorságot ad, hogy elérd azt, amit korábban elérhetetlennek éreztél: megtízszerezi romantikus lehetőségeidet.

Rák tavaszi horoszkóp

A Mars, a lendület, a karrier és a szexualitás bolygója március 25-én belép a jegyedbe, és megemeli az energiaszintedet. Május 20-ig a Rákban marad, de a pozitív eredmények tovább tartanak, ha érzelmi energiádat a szeretteidnek tartod fenn, és függetleníted magad a munkahelyi negatív hatásoktól, amelyek megzavarhatják a bőség és az öröm áramlását. Május 7. és június 5. között a te jegyedbed lesz a Vénusz, a szerelem és a bizalom bolygója. Légy bátor, és tedd, amire igazán vágysz!

Oroszlán

A Szaturnusz március 7-én végre belépett a Halak jegyébe, ez fellélegzést hoz számodra. A hozzáállásod változik, poztívabb és nyitottabb vagy, ez boldogságot hoz neked a szerelemben is. Március 23-tól a Plútó a jegyeddel szembe kerül. Ez a káoszból eredő átalakulásról és változásról szól: fogadd el, bármilyen tanítást is hoz a Plútó. Április 20. és július 10. között a Mars energiát, lendületet és égetően szükséges vitalitást ad!

Szűz

Március 7-én a Szaturnusz belépett a veled ellentétes Halak jegyébe, ami nagy hatással lesz rád. A Szaturnusz kapcsolatban áll a karmával, és ahogy belépett a Halakba, hatalmas lehetőséget jelent számodra, hogy megtisztítsd karmádat, és új utakra térj magánéletben és karrierben egyaránt. Itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a félelmeidet!

Mérleg

A Vízöntő Szaturnusz 2020 óta kemény munkát jelentett neked, de az eredményeknek most meg kell mutatkozniuk - március 7 óta már a Halak jegyében jár. A Jupiter a Kosban van, ami hozhat csodás találkozásokat és jó fordulatokat. Mégis a legnagyobb boldogság május 16-tól vár rád. Ekkor a Jupiter belép a Bikába, melyet ugyanúgy a Vénusz ural, mint a te jegyedet. Ez csodálatos lehet számodra: mesés szerelmet fog hozni neked.

Skorpió

A Jupiter 2023. május 16-tól 2024. május 25-ig a jeleddel szemben áll. Ez a kozmikus hatás arra késztet, hogy változtass hozzáállásodon, köss békét a múlttal, bocsáss meg, és engedd el a haragot. Ez az időszak igaz és tartós szerelmet kínálhat számodra. A Jupiter a spiritualitásról is szól, így bármi, ami nincs összhangban az univerzummal, kiszorulhat a lelkedből, az életedből. A Jupiter megtanít elfogadni azt, amin nem tudsz változtatni, és bátran szembenézni azzal, amin tudsz.

Nyilas nagy tavaszi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Jupiter 2022 októbere óta a Halak (szemlélődő hangulat) és a Kos (szellemi dinamizmus) között ingadozik. Bár minden bizonnyal sok változás és nagyszerű eredmény történt ezalatt az idő alatt, ez a stagnáló energia hamarosan megváltozik, ahogy a Jupiter belép a Föld elemű Bikába, ahol 2024-ig marad. Bár lesznek retrográd fázisok, nem lesz jelváltozás, és mivel a Bikát a Vénusz uralja, ez jó jel egy nagy szerelem kezdetéhez, vagy friss energiákat hoz a régóta meglévő kapcsolatba!

Bak

Teljesen új életszakasz küszöbén állsz. A Plútó 2008 óta a jegyedben volt, de ennek rövidesen vége, mert március 23-án átlép a Vízöntőbe. Ez lelki szinten nagy változásokat hoz, és kezdetét veszi egy örömteli időszak. Megízlelheted, milyen a szabadság érzése, igazán fellélegzel! Ha szingli vagy, most érzed, hogy készen állsz a boldogságra, a nagy szerelemre. (Nyár elején még visszatér a jegyedbe, de már csak egy rövid kitérőre, és aztán végleg elhagyja a Bak jegyét).

Vízöntő

A Szaturnusz, a korlátok és a kemény tények bolygója két és fél év után hamarosan elhagyja a jegyedet. Ha vállaltad a felelősséget és keményen dolgoztál, a jutalom nem marad el. Válaszd a hitet a félelem helyett! Nyugodtan tekinthetsz erre az évre úgy, mint fellélegzésre. Most végre lesz időd arra is, hogy valóban megéld a szerelmet, az érzéseidet. A korábbi nehézségeknek megvolt a maguk szerepe, és ha szánsz egy pillanatot az elmélkedésre, látni fogod, meddig segítettek eljutni. A Plútó ebben az évben csak három hónapig tartózkodik a Vízöntőben (március 23-tól június 11-ig), így ízelítőt kaphatsz arról, hogy mi vár rád, amikor a Plútó 2024-ben újra belép a Vízöntőbe. Ez az átalakulásról és a változásról szól, a dolgok beéréséről, tekints bizakodva elébe!

Halak

A Szaturnusz márciusban lép be a jegyedbe, ahol 2025-ig marad. Ez a szeretet, az élet és a hit iránti mély elkötelezettség ideje. Az az üzenete ennek, hogy megtaláld igazi erődet egy magasabb látásmódban, és összpontosítsd energiáidat az élet megfelelő területeire és a megfelelő emberekre. A Szaturnusz feladatadó, a Halak pedig szelíd, elfogadó és rendkívül intuitív jegy, így a kettő kombinációja remekül kiegyensúlyozható. Dolgozz azon, hogy finoman és határozottan érvényesítsd a határaidat. A mostantól vállalt kötelezettségek kiállják az idő próbáját a szerelemben is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!