Olyan bolygó együttállások lesznek az égen, amelyek a szingliknek ragyogó esélyt szimbolizálnak arra, hogy belebotoljanak életük nagy szerelmébe. Az a bibi, hogy nem csak 1 személyről lehet szó.
A párkapcsolatban élők sem fognak unatkozni, mert az égi folyamatok szinte minden párnak döntés és/vagy választás lehetőségét szimbolizálja.
Szóval senkinek sem lesz eseménytelen ez a tavasz.
Hirdetés
Nézzük, hogy ki mire készüljön!

KOS tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ez a tavasz nálatok egyfajta kommunikációs tréninggel felér. A kapcsolatotok jövője azon múlik, hogy képesek vagytok-e kommunikálni. Ráadásul úgy, hogy annak a vége ne veszekedés és/vagy sírás legyen. Hatalmas segítség lenne a környezetváltozás. Vagy utazzatok el, vagy kiránduljatok minél többet, vagy legalább tegyétek át a fekhelyet máshova! Nem kicsi a tét…
Szingli: Sokan azt várják a tavasztól, hogy szerelmet hozzon nekik. Te ne ess ebbe a hibába! Vagyis ne várd el! A bolygók most az etikai, erkölcsi, morális értékrendedet teszik próbára. Egészen biztos, hogy kísértések jönnek. Tuti, hogy van az a hang, az a tekintet, amitől te is elgyengülsz. Legrázósabb időszak: március 11 és április 4 között lesz. Tőled függ, hogy ellen tudsz-e, akarsz-e állni…
A Nagy szerelmi horoszkóp szerint idén tavasszal nem fogunk unatkozni… (fotó: Shutterstock)

BIKA tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem ígérkezik unalmasnak a tavaszotok. Tele lesz feszültséggel, sőt erőfitogtatással. Semmiképp se rivalizáljatok! Elmérgesedő vitát mutatnak a bolygók március 9-én, április 21-én, május 1-én és 17-én. Miközben neked megvilágosító erejű bolygó együttállások esélyt jeleznek arra, hogy rá gyere, min kellene változtatnod: április 21, május 13, 18, 21, 31.
Szingli: Nem fogsz unatkozni tavasszal. Kicsit szemlélődőbb leszel május 25-ig, amíg a Bikában jár a Jupiter. Utána gördülékenyebben megy minden, az ismerkedés is. Mindazonáltal a szemlélődés sok "szórakoztató" jelenetet eredményezhet. Úgy érezheted, mintha nem lennél benne a saját életedben, hanem kívülről néznéd magadat április 21-én, május 13-án, 18-án, 21-én, 31-én.

IKREK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A végtelenségig nem húzhatjátok az időt. Döntenetek kell hamarosan. Május 25-ig mérlegelhettek, de utána az Ikrekbe lépő Jupiter döntésre és/vagy lépésre ösztönöz. Addig neked arra kell ügyelned, hogy mindig őszinte legyél. De az őszinteség ne jelentsen provokációt! Bolygód, a Merkúr a meggondolatlanságra hajlamosító Kosban jár május 14-ig.
Szingli: A rajtpisztoly hamarosan eldördül. Vagyis életed nagy szerelme hamarosan belép az életedbe. Május 26-tól Jupiter az Ikrekbe lépve olyan találkozást szimbolizál, amire mindig vágytál. Előtte egyre növekvő türelmetlenség és elkeseredés uralkodhat el rajtad. Ez meggondolatlanságra hajlamosíthat. Semmiképp se menj bele titkos viszonyba, mert rontod az esélyeidet!

RÁK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Megvan az összhang közöttetek. Félszavakból is megértitek egymást. Tavasszal ezt azzal fokozhatjátok, hogy minél több időt töltötök kettesben. Ne legyenek ott barátok, rokonok, gyerekek se! Valahogy oldjátok meg, hogy kizárólag egymásra figyelhessetek! Ezáltal erősödik a szövetségetek, és senki sem tud közétek állni. Így féltékenység sem ütheti fel a fejét.
Szingli: Jól érzed magad a bőrödben? Ha igen, akkor vonzó vagy, és többen keresik a társaságodat. Ha nem, akkor tavasszal az a fő feladatod, hogy megtaláld, mitől lehetnél jobban. Vizes jegyekben járó bolygók szerint a víz erejét kell használnod: igyál több forrásvizet, vegyél rendszeresen illatos fürdőt, és menj szaunázni! Erre legkedvezőbb napok: március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29.

OROSZLÁN tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A több napsütéstől és a kevesebb kabáttól te sokkal jobban vagy. Ez jó hatással van a kapcsolatotokra is. Türelmesebb, megértőbb és gyengédebb vagy a kedveseddel. Tedd ezt úgy tavasszal, hogy nem vársz viszonzást! Persze viccesen megemlítheted, hogy majd te is kérsz ilyen kényeztetést, de ezt mondd mosolyogva! Máskülönben feszültség támadhat…
Szingli: Nem tudsz őszintén örülni annak, ha valaki érdeklődik irántad. Nem tudod, hogy valójában akarsz-e komolyabb kapcsolatot. Megoldás lehet, ha nem hosszú távra tervezel, hanem csak élvezed az értelmes társalgást. Erre legkedvezőbb napok: április 8, 12, 19. Májusban nem szabad összetévesztened a barátságot és a szerelmet! Illetve vedd észre, ha a másik fél összetévesztené!

SZŰZ tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Korábban imponált volna, ha a párod olyan szerelmesen nézett volna rád, ahogy tavasszal fog. Oda van érted. Számára nem kérdés, hogy titeket egymásnak teremtett a sors. Neked az álmodozásnál többre van igényed: szeretnéd látni a közös jövőtök következő lépését. Szólj neki, hogy legyen konkrétabb! Máskülönben duzzogva és hiábavalóan várhatod a részleteket.
Szingli: Tavasszal komoly analizálásba kezdesz. Érteni akarod, hogy egyeseknek miért megy könnyen a kapcsolatteremtés, és másoknak miért nem. Több elméletet gyárthatsz, és modellezheted a helyzetet, de az igazság az, hogy a nyitottság, a bizalom és a derű elengedhetetlen elemek ahhoz, hogy két ember egymásra találjon. Ezt senki sem látja magán, csak a környezet érzékeli.

MÉRLEG tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egyetlen hibát követhetsz el idén tavasszal: ha másokhoz hasonlítgatod a kapcsolatotokat. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit csinálnak! Kettőtökre koncentrálj! És készülj egy feszültebb időszakra április 30-tól! Sajnos Mars puskaporos hangulatot szimbolizál. Egészen apró dolgon képesek lesztek összekapni. Ha nem kapkodtok, könnyebb ezt megelőzni.
Szingli: Az idei tavasz sikereket ígér a párkeresésben. De csak akkor, ha nem hasonlítod magadat másokhoz. Te az élet megismételhetetlen csodája vagy. Belőled csak 1 van. Április 30 után bármikor betoppanhat az életedbe a szerelem. De minden tőled függ: az is, hogy meddig mentek el. Hihetetlen módon felgyorsulhatnak az események. Jobb, ha nem kapkodtok…

SKORPIÓ tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Vigyázz, mert május 25-ig hajlamos leszel mindent felfújni! Sajnos a viták állandósulhatnak, ha nem lesztek képesek felülemelkedni az apró nézetkülönbségeken. Szakítás is szóba kerülhet. Ezt csak akkor vészelhetitek át, ha időben leállítjátok a szócsatát. Most ne azzal foglalkozzatok, hogy kinek van igaza, mert ez nem visz előre!
Szingli: Vagy nem látod a nagy őt, vagy túl sok van belőle. Május 25-ig bajban lehetsz, mert hol senki sem tetszik, hol mindenki. Amíg nem egyértelmű, addig nem kell választanod. Ne tagadj meg magadtól semmi jót! Élvezd a népszerűséget, de csak addig menj el, amíg valóban jól esik! Bármikor felállhatsz, és elmehetsz onnan. Nem tartozol senkinek magyarázattal.

NYILAS tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Komolyra fordulnak a dolgok. Május 26-án bolygód, a Jupiter belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés, esküvő szóba kerülhet. De csak akkor tedd meg, ha teljes meggyőződéssel tudod tenni! Ha bármilyen apró kétséged, rossz érzésed van, várj! Nem szabad becsapnod se a másikat, se önmagadat.
Szingli: A nagy számok törvénye érvényesül idén tavasszal. Jupiter a bőség bolygója május 25-ig a munkában hoz nagy horderejű feladatokat. Emellett nem sok kapacitásod marad az ismerkedésre. De május 26-tól óriásit fordul veled a világ, és rengeteg emberrel fogsz találkozni. Lehet, hogy maga a kapcsolat csak nyárra érik be. De hidd el, érdemes kivárni!

BAK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Meg tudod fogalmazni, hogy kivel, mivel vagy elégedetlen? A pároddal? Önmagaddal? A kapcsolatotok haladási irányával? Tempójával? Vagy az összhanggal? Mielőtt vádaskodnál és/vagy magad alá esnél, ezt tisztáznod kell. És az őszinteség abban az értelemben is érvényes, hogy ezt elmondd a párodnak. Ez elengedhetetlen, ha együtt akartok maradni.
Szingli: Kicsit értetlenül nézel körül, és igazságtalannak tartod, hogy egyeseknek könnyen megy az ismerkedés. Vannak, akiket nem sokra tartasz, ők mégis harmonikus párkapcsolatban élnek. Tavasszal a legnagyobb felismerésed az lehet, hogy ennek totál semmi értelme. Akkor lesz esélyed az ismerkedésre, ha nem becsmérelsz senkit, és nem is irigykedsz.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatban élő: Március 9, április 21, május 1, 17. Ezeket a dátumokat írd be a naptáradba! Ugyanis ezeken a napokon nagyobb esélyt mutatnak a bolygók az összezördülésre. Vagy a családotok miatt, vagy az otthonteremtés miatt civakodnátok. De ne tegyétek! Nem baj, ha nem vagytok közös nevezőn. Fő, hogy kimondhassátok a véleményeteket. Utána kezdődhet a közelítés…
Szingli: Szinte minden kapacitásodat leköti a családod és az otthonteremtés. Emellett nem sok kedved van ismerkedni. Egyébként is idegesítenek, untatnak a sablon kérdések, sablon témák. Ám május vége felé jön valaki, aki cseppet sem sablonos. Vele érdemes beszélgetni. De ne várj egyelőre többet! Csak élvezd pl. az intellektuális humorát!

HALAK

Párkapcsolatban élő: Március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29 olyan napok, amikor az égi folyamatok hihetetlen népszerűséget jeleznek neked. Erre féltékeny lehet a párod. Tuti, hogy próbálja leplezni, de meglátod a duzzogást. Bölcsen, tapintatosan és természetesen nyugtasd meg őt! Bújj hozzá, adj nagyobb teret az intimitásnak! Hidd el ez a leghatékonyabb ellenszer!
Szingli: Március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29 a legkedvezőbb napok a randira. Bolygó együttállások olyan találkozásokat szimbolizálnak, amelyeket nem nagyon kell szervezni. Sodródj az eseményekkel! Ez nem azt jelenti, hogy bárkivel el kell menned. Inkább azt, hogy derűsen szemléld az élet leleményességét, mintha egy szerelmes filmet néznél!

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!