Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ezen a hétvégén az egyik fő téma a mértékletesség megtalálása. Éppen ezért fontos, hogy a végletesség helyett a feladatokban az arany középútra fókuszálj. Fontos felismeréseket tartogat a szombat, amennyiben hajlandó leszel picit lelassítani és befelé figyelni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Advent negyedik hétvégéjén valósággal "gyűjtöd" a szép pillanatokat, örömöket. Igazán kellemes hangulatban telik a szombatod, amit a Mérleg jegyében járó Hold is megsegít kiegyensúlyozott energiáival.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha tovább akarsz lépni, ahhoz először is a saját elképzeléseidet kellene tisztázni és tisztábban látni. Amíg nem jutsz el ide, addig nem tudod a többieket meggyőzni a szándékodról. Így szerezhetsz aztán híveket, támogatókat. Ez lehet a megvalósítás útja.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igazán elégedett lehetsz magaddal, mert ezen a héten sok mindent letettél az asztalra. Nem ártana kicsit kiszakadni most már a rutin feladatokból. Az utóbbi időben túlságosan sokat dolgoztál. Kicsit meg kellene állni, hogy igazán átérezhesd a karácsony üzenetét.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha megígértél valamit, akkor haladéktalanul tegyél is eleget az ígéretednek. Ellenkező esetben megbízhatatlannak fognak tartani a többiek, és a további reményeid, terveid is kútba eshetnek. Itt az idő, hogy bizonyítsd szavahihetőségedet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton szánj egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Amit eddig felszabadítónak, boldogítónak éreztél, kezd talán kicsit kolonccá válni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnod tőle, de hogy kicsit át kell értékelned, az biztos!

Szűz havi horoszkóp

Tökéletes nap, hogy jót tegyünk másokkal (Shutterstock)

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton kis ajándékra számíthatsz egy ismerőstől. Az ajándék ugyan apróságnak tűnhet, de a végén kiderült, hogy mindennél drágább lesz számodra. Ezért ne becsüld le soha, amit kapsz. Kicsi, de annál hasznosabb és értékesebb.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartod magadnak. Ki is tudna titkot tartani, ha nem te? Az információkat azért is jobb magadba rejteni, mert még elég képlékeny még a helyzet. Inkább próbáld meg pozitívan befolyásolni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy apró ajándékkal kedveskedsz szombaton valakinek, aki igen fontos a számodra. Tudod jól, hogy az illető ennél jóval többet érdemelne, de már ezzel is leveszed a lábáról. A szeretet kölcsönös, és a jövőben is számíthattok egymásra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi horoszkóp: így lesz valóban meghitt és ragyogó a Szenteste

Milyen fa illik a Koshoz? Milyen menüsort állít össze a Bak? Adventi horoszkópunkból megtudhatod, mivel remekelhetsz az ünnepekkor.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Látszólagos nyugalmad, sztoikus bölcsességed valójában nagy belső nyugtalanságot takar. Érzed, hogy valamiben változnod, változtatnod kellene, csak egyelőre a módját nem látod. Szombaton valamilyen ötleted erre. Figyeld a gondolatokat!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon nehéz téged befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni rád. Első körben persze neki is ellenállsz, de ez csak a látszat. Jól is teszed, ha hallgatsz az illetőre, mert nagyon is okos tanácsot mond neked!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Többet kellene törődnöd magaddal. Az utóbbi időben te is észrevetted, hogy folyton csak a mások problémái miatt fő a fejed, miközben a saját megoldatlan dolgaid csak halmozódnak. Mondj végre nemet a kérésekre! Nem minden a te feladatod!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2023: ez egy valóban komoly év lesz

Valódi szemléletváltást jeleznek a bolygó a Halak jelében születetteknek. Eddig sem voltak komolytalanok, de 2023-ban még inkább megmutatják, mennyire felelősen élik az életüket. S vajon mi minden vár rájuk az új esztendőben? Az éves horoszkópból minden igazán fontos részletet megtudhatnak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!