Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A keddinap kiváló nap az önvizsgálatra. Eddig talán úgy érezted, hogy csupán a külső körülményeknek köszönheted azt, hogy bizonyos dolgokkal elégedetlen vagy. Pedig a saját hozzáállásodban is van hiba, de azzal, hogy felismered, már le is győzted.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma nagyon erős megérzések segítenek az utadon. Nagy változáson megy keresztül az életed. Még nem látod tisztán, hogy pontosan merrefelé visz a sorsod, de akármerre is indulsz, biztos lehetsz benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden minden humorérzékedre szükséged lehet, ha túl akarod lendíteni magad egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magadra veszed a dolgokat, annál jobban belegabalyodsz ugyanis. A humor, a vicc, segít eltávolítani a dolgokat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó érzéssel tölt el, ha elvégezhetsz egy olyan munkát, ami már réges régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen voltál belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélted. De a kapott, szabott ár, még annál jobb is lehet…

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 28. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Tele vagy életerővel, és az életkedved is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheted. Most másik oldalát tapasztalod meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Romantikusabbat, érzelmesebbet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden a bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartod magadnak. Ki is tudna titkot tartani, ha te sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbáld meg pozitívan befolyásolni!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kellemes meglepetésben lesz részed kedden. A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakul az életed, de még valami különdíjat is kapsz a sorstól. Ma ezt természetesnek veheted. Ami jár, az jár, ne utasítsd vissza!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában sokat aggodalmasodsz. Pedig az élet az elengedésben, a felszabadultságban nyilvánul meg. Csak akkor élsz, ha kicsit tudsz felhőtlen és felelőtlen lenni. Ma adj egy kis szabadságot magadnak! Az anyagi gondjaid hamarosan rendeződnek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pároddal a változások idejét éled. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp nálatok, az sokban múlik a hangulatodon. Kicsit fel kellene fedeznetek egymást újra!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán van egy rosszakaród a környezetedben, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni tőled. Ha az, hogy figyelmen kívül hagyod, nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznod. Vértezd fel magát!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban vagy. Általában bízhatsz a megérzéseidben, és jó emberismerőnek mondhatod magad. Most azonban valaki kifog az éleslátásodon. Vigyázz a hízelgőkkel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Talán új partnert, vagy csak barátot keresel, aminek megkötésére a mai napon bőven lehet alkalmad. Azonban legyél óvatos! Sokféle emberrel találkozhatsz, lesz olyan köztük, aki kellemes meglepetést, más kis csalódást okozhat.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. február 27-március 5.: az Ikrek Hold fellélegzést, a Rák Hold mély érzéseket jelez

A hét elején az Ikrek jegyéből indul a Hold, ami hétvégére megérkezik az Oroszlánba, és bátorságot, jókedvet, de egy kis feszültséget is hoz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!