Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma nagyon kedvező energiák hatnak rád, és minden sikerül, amit csak eltervezel. Igazán át tudod már magad adni az ünnepi hangulatnak, még akkor is, ha dolgoznod kell. Ma valamilyen romantikus gesztusban is részed lehet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma nem nagyon tudod vagy akarod kivenni a részed a családi munkálkodásból. Meglehet, valóban egyéb sürgős teendőid vannak, de a karácsonyi nagy bevásárlás alól mégsem vonhatod ki magad teljesen. Szükség van rád!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyon szép napod lehet. A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel, akivel később még lesz dolga… A párkapcsolatban élő Ikrek ma ismét ráébred, hogy a legjobb ember mellett van!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 21. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A bolygók segítenek a Ráknak abban, hogy ki tudjon állni elképzelései mellett. Ne engedd, hogy befolyásoljanak! Te tudod a legjobban, hogy mit is akarsz. Az esti hangulaton értelmetlen civakodás ronthat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Sajnos a helyzet megköveteli, hogy erélyesen lépj fel másokkal szemben. Komoly kritika ér, igazságtalanul, muszáj, hogy megvédd magad. Ne engedd, hogy félreértsenek, nyíltan mondd el a véleményedet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Végre jobb a hangulatod, és bár már nagyon a teljesítőképességed határán vagy, mégis képes vagy türelemmel, sőt, humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a végére érsz, és ma a szerencse is melléd áll az anyagiakban.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az elmúlt időszak feszültsége kissé megviselt. Nagy megnyugvást találhatsz ma abban, ha az otthonodat díszíted. A lakás csinosítása valójában saját lelkednek rendbetételével áll kapcsolatban. Ami bent, az kívül is…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Skorpió remekül be tudja osztani az idejét és az erejét. Igazi "hosszútáv-futó". Most azonban te is nagyon túlhajtottad magad, pedig még lenne teendőd bőven. Törődj bele, hogy segítség nélkül nem megy! Azt pedig persze el is kell tudni fogadni…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Újabb csavar lehet az ünnepi menetrendben. Még szerencse, hogy te rugalmas típus vagy, és nem aggasztod magad ilyesmiken. Ma nem csak bosszúságod lehet, hanem valamilyen nagy öröm is érhet! Jó hírt kapsz!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valaki a közvetlen környezetedben a te segítségedre szorul. Lehet, hogy nem szól, nem kér, de azért észreveheted a jelekből, hogy valami nincsen rendben. Figyelj oda a többiekre, és segíts! A sors sokszorosan meghálálja majd neked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A mai nap a szeretetről és a viszontszeretetről szólhat. Add meg a módját! Komolyabb döntésekkel most már nem érdemes foglalkozni: amit eddig nem intéztél el, azt most már halaszd januárra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma még a szokásosnál is empatikusabb vagy, és veled is mindenki kedves és megértő. Arra azonban vigyázz, hogy nyíltságodat és jószívűségedet ne használja ki senki. Ne hozz elsietett döntéseket, mert nem biztos, hogy sikerhez vezetnek.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!