Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn nagy lehet rajtad a nyomás és még provokálni is fog valaki, így könnyen eljöhet a pillanat, amelyben közel lökhet ahhoz, hogy elveszítsd a kontrollt a szavaid felett. Igyekezd mindezt elkerülni, de ha nem megy, hát nem megy. Minek idegesített?

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha már régóta vágysz valamire, ma itt a lehetőség. Az is lehet, hogy megtennél valamit, de nem érezted korábban, hogy lenne hozzá megfelelő tehetséged, vagy lehetőséged. Ma azonban világossá válhat, hogy ez egyáltalán nincs így. Használd hát ki a benned ma felgyülemlő energiát és határozottságot és vágj bele valami újba!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szívesen elálmodoznád a mai napot, de sajnos a kötelességek visszarántanak a földre. A feladataid és a felelősséged ugyanis azt fogják diktálni, hogy racionálisan gondolkodj és koncentrálj arra, amiből egy nagy rakás van előtted. A munkára.

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn a Merkúr belép a Vízöntőbe (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn egy kapcsolatodban, amely lehet baráti, de munkahelyi is, véleménykülönbségek kerülhetnek elő. Az, hogy ezzel kapcsolatban felgyülemlik benned némi feszültség természetes, de hidd el, nagyon elmérgesíti a helyzetet, ha mindezt ki is mutatod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Sajnos te sem teheted mindig azt, amit igazán szeretnél, pedig ma igazán komoly csábításnak leszel kitéve. Nem biztos ugyanakkor, hogy érdemes engedned a kísértésnek, ma ugyanis olyan, pénzügyeket is érintő dolgokkal kell foglalkoznod, melyek fontosak és nagy odafigyelést igényelnek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha nem elég tiszta a kép, akkor hétfőn ne engedj ma semmilyen kényszernek, ha egy döntésről van szó, különösen akkor ne, ha mindez pénzügyekkel is kapcsolatos. Éppen ellenkezőleg! Ha nagyon siettetni akar valaki, fogj gyanút!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy problémába, vagy egy falba ütközhetsz és előfordulhat, hogy egyedül nem is tudsz úrrá lenni a helyzeten. Mielőtt azonban elfogna a pánik, vedd elő a racionális éned és közelíts türelmesen a szituációhoz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te általában igyekszel uralkodni az érzéseiden, de hétfőn úgy alakulhat, hogy valaki olyannyira próbára teszi a türelmedet, hogy nem is biztos, hogy kibírod, legalább egy csípős megjegyzés nélkül. Ennyinek bele kell férnie és jó is fog esni, meglátod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn úgy érzed, hogy valaki körülötted csakis a saját érdekei mentén cselekszik és veled nem foglalkozik eleget érdemben. Ha így van, neked sem kell másképpen tenned. Itt az ideje, hogy több olyan döntést hozz a jövőben, amely végre igazán rólad szól.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Bár nem erre készültél, de ez a mostani hétfő nyugalmasabb lehet a szokásosnál, így kihasználhatod a felszabaduló idődet valami olyasmire, ami már talán régóta foglalkoztat, de valahogy soha nem láttad alkalmasnak az időt, vagy a szituációt arra, hogy belevágj.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Neked azért eléggé nagy a szabadságvágyad, hiszen levegő-elemű jegybe tartozol, így rosszul viseled, ha valaki a környezetedben rád telepszik. Talán épp itt az ideje, hogy megmutasd az illetőnek: eddig, és nem tovább!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szép dolog a szerénység, de benned is megvan a vágy, hogy megmutasd magadat a világnak, lenyűgözd a környezetedet. Ma lehetőséged lesz arra, hogy megmutass valamit abból, amire büszke vagy. Jól is teszed, nem kell mindig a háttérbe húzódni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!