Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon jól sikerül minden rokoni látogatás, amit mára terveztél. Most azok is könnyen szót értenek, akiknek egyébként vitáik vannak, minden kis részlet a helyén van, kívánni sem lehetne szebb karácsonyt!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha valamiben nehéznek érzed a helyzetedet, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének veled. Ne aggódj, ami nehézséged van, az is hamarosan jobbra fordul. Örülj az ajándékoknak! Annak is, amit adsz.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma valaki olyan gondolatokkal, meglátásokkal ajándékoz meg, amik többet érnek minden tárgyi ajándéknál. Az új nézőpont abban is segít, hogy a közeljövő nagy terveit megvalósíthasd majd.

Ikrek havi horoszkóp

Mit hoz neked karácsony első napja? (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ideje lenne kicsit úrrá lenni kaotikussá váló lelkivilágodon. Te túlságosan is érzékeny vagy, de fele sem igaz annak, amit elgondolsz. A valóság szebb is és élhetőbb is, mint amit képzelsz. Az ünnep jó alkalom a nagy beszélgetésre!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók elősegítik, hogy a kellemes környezet, az otthon melege, a meghittség, a béke és a nyugalom érzete együtt tartsa a családot. Ne hagyd, hogy ebbe bárki is belerondítson! Elég, ha jelzed az illetőnek a határokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A gyökereidnek a fontossága, a támogatás, amit a családtól kapsz, ma ezek a gondolatok kerülnek fókuszba. Talán régi családi történetek is felmerülnek, és új összefüggésekre láthatsz rá a beszélgetések során.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nemcsak meghatódtál, de rendkívül jókedvű is leszel egész nap. Megkönnyebbülten vártad karácsony első napját, amikor már tényleg csak az együttlét, a nagy beszélgetések számítanak. Jól is érzed magad, nagyszerű a hangulat akár hozzád jönnek, akár te mész vendégségbe.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Remek nap: tegnap még stresszeltél, hogy minden a helyére kerüljön, ma már viszont teljesen ki tudsz kapcsolni. Jó nap ez az önfeledt örömre, nagy beszélgetésekre, finom ételekre, teljes kikapcsolódásra.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Homokszem kerülhet a gépezetbe karácsony első napján, mert nem teljesen úgy alakul a program, ahogy tervezted. A kezdeti bosszúságot szerencsére így is hamar felváltja az öröm, a meghatódottság. Akár akarod, akár nem, vasárnap kénytelen leszel alkalmazkodni a többiekhez.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A tegnap olyan jól sikerült, és annyira hálás vagy mindenért, a családodért, barátaidért, hogy ezek a szép érzések az egész napodat bearanyozzák. Ráadásul ma is kapsz valamit, ami különösen örömet okoz, főleg azért, mert érződik belőle a szeretet, amivel adták.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha hibáztál valamiben, legyél kezdeményező a bocsánatkérésben is! A szeretet ünnepe ehhez a legjobb alkalmat és hátteret kínálja neked. És a lelkedbe is békét, jó érzéseket hoz, ha kimondod a bűvös szót…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te remek házigazda vagy, ha vendégeket fogadsz, egészen biztosan kiteszel magadért. Egy barátnak nagy szüksége lehet rád: ne feledkezz meg róla sem! Hívd meg magadhoz, ha az illető magányos, de legalább egy telefonhívást engedj meg.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!