Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Karácsony másnapján ismét közel kerültök egymáshoz a pároddal. Az elmúlt időszak rohanásában már szinte csak megszokás szerűen működtettétek a kapcsolatot, de mostanra végre sikerül lelassulni, és ismét átélni a csodát, amit a szerelem jelent kettőtöknek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mára már igazán ki tudsz kapcsolódni, és önfeledten élvezed a rokonokkal együtt töltött órákat, nagy beszélgetéseket, finomságokkal megrakott asztalt. Ha lement a nagy ebéd, sétáljatok egyet, meglátod, egészen felfrissül a gondolkodásod is.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Karácsony második napja még sok vendégeskedést jelenthet. A formaságokat, az elvárásokat nem igazán kedveled, a zajos és vidám társaságot viszont annál inkább. Remélhetően jó kedvű, humoros rokonság vesz körbe vasárnap is.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A karácsony nemcsak vidám pillanatokat, hanem nosztalgiát és kis szomorúságot is hozhat, főleg, ha vannak olyan szeretteid, akikkel már nem ünnepelhetsz együtt. Engedd felszínre törni ezeket az érzéseket, gondolatokat, és oszd meg őket valakivel. Meglátod, szinte azonnal megkönnyebbülsz.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 26. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pihenés közben jönnek a remek ötletek. Karácsony másnapján is sziporkázol, szuper, meglepő terveid támadnak! Érdemes ezeket megbeszélni néhány józan gondolkodású ismerőssel, rokonnal, baráttal, mert ők is hozzátehetnek okos javaslatokat a megvalósításhoz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon kedvező energiák hatnak rád. Most bármit békésen meg tudtok beszélni, rendezni. Hálás neked mindenki azért, amit köréjük teremtesz, a sok gondoskodásért, figyelemért, és ezt ma igyekeznek meg is hálálni.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te igazán imádod a karácsony hangulatát, a fényeket, illatokat. Hétfőn is nagyon boldogan ébredsz. Délelőtt valaki felbosszanthat az erőszakosságával, de ne idegeskedj mások miatt fölöslegesen, inkább figyelj arra, ami neked a legfontosabb!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Remek nap ez, jó energiákkal. Az égiek békés, boldog karácsonnyal áldanak meg, és az elmúlt év viszontagságai után ezt most igazán tudod értékelni. Ez karácsony igazi csodája, legnagyobb ajándéka.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nehogy egyedül vágj bele az újabb körös sütés-főzésbe! Együtt minden sokkal gyorsabban, na és persze vidámabban is készül el. És ha valami mégsem úgy sikerül, ahogy eltervezted, akkor se csüggedj! A jó hangulat mindenkit kárpótol.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te szereted és igényled az elmélyedt beszélgetéseket, a felszínes fecsegés fáraszt. Most is komoly tervek foglalkoztatnak. Az együtt töltött zavartalan idő remek alkalom a tervek, célok átbeszélésére, mindezt jó hangulatban, szeretetben. Minden támogatást megkapsz a többiektől.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán izgalmas beszélgetésekben lesz részed, ami neked alapfeltétel a jó hangulathoz. Szerencsére csupa olyan kérdés kerül szóba, ami egyébként is foglalkoztat. Mindezt vita és ellenségeskedés nélkül.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Karácsony második napjára kezded magad kipihenni, melynek köszönhetően előtérbe kerül a természeted gyengéd, kedves, törődő oldala. Mindenkihez lesz egy-két kedves szavad, gesztusod, szinte sugárzod maadából a boldogságot, a szeretetet.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!