Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha a régi lehetőségek, a megszokott utak járhatatlanok mostanság, ne fecsérelj több időt arra, hogy mindenáron ezeket akarod befejezni, tovább vinni. Ami elmúlt, elmúlt, boríts rá fátylat. Engedd el, és emeld fel a tekintetedet, lásd meg az új lehetőségeket

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy sor igen fontos összefüggésre ébredhetsz rá pénteken. Jól teszed, ha az energiákat valamiféle alkotásban vezeted le. Persze a legokosabb választás, ha közösen a családdal tervezel programot. Fontos, hogy közösen döntsétek el, mivel töltitek a napot, különben félreértés és duzzogás lehet köztetek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Furcsa álmot láthatsz éjjel: bármilyen bizarr, nem esik nehezedre a megfejtése, főleg, ha a megérzéseidre hallgatsz! Sőt, ha elég nyitott vagy a spiritualitás iránt, támogató üzenetet is kiolvashatsz belőle.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Váratlan hírt kapsz pénteken, vagy az események szintjén áll be hirtelen változás. Szerencsére neked nem jelent különösebb nehézséget a rugalmas viselkedés, hozzáállás, és mindig adekvát választ tudsz adni a hirtelen fordulatokra.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 30. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A saját igényeidre kellene koncentrálnod, és a barátokat is e szerint megválogatni pénteken. Gondold végig, ki az, akitől nem kapsz támogatást, csak lehúzást? Új embereket is megismerhetsz, csupa olyanokat, akik jó hatással lesznek rád most és a jövőben is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Meglepheted a környezetedet a döntéseddel. Nem kell az unalomtól tartanod pénteken: a véletlen ugyanis nagy szerepet kaphat most az életedben. Minden azon múlik, mennyire leszel nyitott és rugalmas. Új barátság is elkezdődhet akár már ezen a napon.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan téren érhetsz el péntek jó eredményeket, amire igazán nem is számítottál. Talán valami rejtett út tárul fel előtted, amit eddig nem láttál. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bizonytalan vagy, de csak azért mert folyton a külvilágnak akarsz megfelelni. Kövesd inkább azt a bizonyos belső hangot, mert most biztosan számíthatsz "utasításokra". A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Pénteken is találkozhatsz valakivel, akivel később szorosan összefonódik a sorsotok.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A világ változik, és ez a változás téged sem kerül el. Hiába próbálsz mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit egyidejűleg meg is változtatsz. Érdemes ezen elgondolkodni. A megújulást ugyanakkor joggal várja el tőled a kedvesed is. Kérdezd meg tőle, mire vágyik!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szokatlan, véletlen egybeesések, furcsa fordulatok jellemzik a pénteki napot. Talán ennek hatására változtatod meg valamivel kapcsolatban a véleményedet is. Az is lehetséges, hogy áttörést érsz el egy feladatban, amivel eddig nem boldogultál.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Zseniális ötletek, érdekes sugallatok jellemzik a pénteki napot, és az események is felpörögnek körülötted. Nagyon jól "veszed a kanyart", büszke lehetsz magadra, hiszen mindig elfogulatlanul, objektíven szemléled az eseményeket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Olyan tapasztalatokat élhetsz meg pénteken, amelyek tágítják a látókörödet. Kedvező események várhatóak, amelyek a változás irányába terelik az életedet. Hidd el, hogy ezek hosszú távon mind a fejlődésedet szolgálják és segítik.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi horoszkóp 2023

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2023-ra a szerelemben. Vajon mi minden vár az egyes csillagjegyre? Éves szerelmi horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!