Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Fogyó Hold van a Bak jegyében, ami nemcsak a fogyókúrában, hanem a selejtezésben, rendrakásban is segít. Érdemes most ezekbe fektetni energiát, mert minden sokkal flottabbul, gyorsabban és hatékonyabban megy.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A dolgaid igen kedvezően alakulnak mostanában és joggal tekintesz bizakodóan a jövőbe, de ma szembesülnöd kell azzal is, hogy nem mindenki megbízható és nem mindenkinek a szándékai tiszták veled szemben. Legyél óvatos, hallgass a belső hangra!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy olyan feladatot kellene megoldanod, mellyel kapcsolatban aggályok támadnak benned. Talán magával a feladattal van gond, de az is lehet, hogy nem érzed magad alkalmasnak arra, hogy elvégezd. Pedig minden adottságod megvan ahhoz, hogy sikerüljön!

Ikrek havi horoszkóp

A Bak Hold szép napot ígér (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A fogyó Hold a Bak jegyében arra ösztönöz, hogy végiggondold a jövő terveit. Lehetséges, hogy picit át kellene beszélned valakivel a dolgokat, egy barát nagyon jó tanácsokat tudna most adni, hogy mibe érdemes erőfeszítést fektetned.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden olyan heves vitába kerülsz egy ismerőssel, ami bizony már következményekkel is járhat. Igyekezz higgadtan kezelni a dolgot, de tudnod kell, hogy valakinek minden bizonnyal engednie kell végül.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Van valaki a közvetlen környezetedben, aki magába fordul és láthatóan valamilyen problémával küzd. Ha nem akar róla beszélni az illető, ne erőltesd, hiszen lehet, hogy még nem készült fel arra, hogy szembenézzen a dologgal.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy családi ügy keresztülhúzhatja a számításodat és ez arra kényszerít, hogy átszervezd a napod. Talán az is eszedbe juthatna, hogy most az egyszer lehetnél te a fontossági sorrend elején és csak utána következzenek azok a dolgok, melyek mások számára fontosak.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. június 5-11.: Ez az ellentétek hete

Nagyszerű lehetőségeket és komoly problémákat is jeleznek a hétre a bolygók. A heti horoszkóp javaslatait most fontosabb megfogadni, mint eddig bármikor.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden bizony veled is előfordulhat, hogy ismét le kell mondanod egy neked fontos programról más miatt. Ha ráadásul mindez már nem az első ilyen alkalom, akkor azért érdemes elgondolkodnod a fontossági sorrenden is.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Mostanában úgy érzed, bizonyos ajtók már végérvényesen bezáródtak előtted. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél! A probléma egyedül benned van és ha újra feléleszted magadban azt a küzdeni akarást, ami ott szunnyad a lelkedben, akkor már ma áttörheted az akadályokat.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A fogyó Hold a Bak jegyében nagyon összeszedetté tesz. Persze ez tőled nem szokatlan, de még önmagadon is túlteszel ezen a napon. Fontos megbeszélést, tárgyalást, randevút, találkozót időzíts lehetőség szerint mára.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon szerencsés lesz a mai nap! Egy nem mindennapi lehetőség jöhet ma veled szembe: lehet ez egy új munka, egy új ismeretség, kapcsolat, ami most veszi kezdetét, vagy valamilyen nyeremény is akár.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vannak olyan helyzetek, amikor a megérzésekre hallgatva felül kell írnunk a racionalitást és olyan döntést kell hoznunk, amely talán egy külső szemlélő számára nem tűnik logikusnak. Ma te éppen egy ilyen "irracionális" lépést forgathatsz a fejedben.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2023: nagyszerűen indul a nyár

Nemcsak a forróság köszönt be az első nyári hónapban, hanem különleges meglepetéseket is tartogatnak a bolygók. Vajon mi mindenre számíthatnak a jegyek júniusban? Kiderül a horoszkópból.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!