Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ami a szíveden, az a szádon: őszinte véleményeddel ma könnyen megbánthatsz valakit. Ne is titkold, hogy valójában ez is a célod. Valaki már nagyon a begyedben van, és úgy tűnik, rajtad kívül senki nincs, aki végre szembesítené önmagával.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy telefonhívás pénteken sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveidet, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életednek. Legyél nyitott a lehetőségekre!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Állj végre ki magadért, mert ha nem így teszel, könnyen elnyomhatnak akár a munkahelyeden, akár a saját családodban. A végén még azt veheted észre, hogy mindenki neked dirigál. Fordíts a helyzeten, mielőtt késő lesz!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 14. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hangulatod pénteken igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon állsz hozzá, és ez most nem biztos, hogy helyes ítéletekhez vezet. Azért, mert valaki nem szimpatikus neked, még nem jelenti azt, hogy nem lehet éppen a hasznára neked, vagy másnak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a rövid munkahét úgy röppent el, hogy szinte észre sem vetted. És bizony rá kell jönnöd, hogy jóval kevesebb munka vagy ügyintézés fért bele, mint ahogy tervezted. Még délután azért lesz alkalmad pár dolgot összehozni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Olyasmit kell hallanod ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleidet. Tanuld meg megvédeni magad: nem vehetsz a nyakadba minden terhet, és felelősséget sem vállalhatsz mindenért és mindenkiért.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kellemesen unalmas napra számíthatsz. Semmi különös történés nem zavar meg a merengésben; még a munkahelyeden sem. A főnöködet ma nem is látod, vagy csak nem veszel róla tudomást. A munkát úgy végezheted, hogy szinte oda sem figyelsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A rövid munkahétnek máris vége, és ismét itt a hétvége. Te szeretsz szórakozni, de nyomasztanak az el nem intézett feladatok. Szorongás ellen legjobb a cselekvés! Ma még egy-két ügyet elintézhetsz, és előkészítheted a jövő hetet is.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A bolygók jelzése szerint ma megismerkedsz valakivel, aki a későbbiekben nagy hatással lehet az életedre. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látod tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzitek, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtanotok.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

9 jel, hogy megtaláltad az Ikerlángodat

A karmikus kapcsolatok a fejlődésünket segítik. Szükségszerűen felkavaróak és meghatározóak egész életünkre nézve. Többfajta karmikus kapcsolódás lehetséges - de mind közül az Ikerláng kapcsolat a legkülönlegesebb! Íme a 9 jel, hogy az Ikerlángoddal találkoztál!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Próbáld meg kissé lazábban kezelni a dolgokat. Ha süt belőled a vádaskodás, és szigorúság, akkor aligha remélhetsz kedvességet a másik embertől. Legyél nagyvonalú, boríts fátylat a múltra, és ezt éreztesd is!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma hajlamos lehetsz a borúlátásra, habár alapvetően vidám természet vagy. Pedig azzal valóban inkább csak rontod a helyzetet, ha feketébbre fested. A morcos, mogorva embereket mindenki kerüli. A vidámságoddal ellenben mindent jóra fordíthatsz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A szabadidődet most szívesebben töltöd távol az emberektől. A húsvéti túl sok zaj, a társaság már-már megártott neked. Különösen így van ez akkor, ha úgy érzed, folyamatosan ugyanazokat a köröket futod mostanság. Állj meg és gondolkozz!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók

Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!