Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valamilyen családi viszály árnyékolja be mindennapjaidat. Van benned valami tüske, talán félig tudatos neheztelés, ami miatt mindent kicsit sötétebben látsz. Ha ezt sikerülne eltávolítani a lelkedből, kivilágosodna minden.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Talán most közelebb kerülhetsz kitűzött céljaidhoz, mint valaha. Váratlan segítséget kaphatsz valaki ismeretlentől. Csak ne mulaszd el meghálálni. Ráadásul a mai napon az este is fénnyel teli. Egy kedves személynek köszönhetően.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Mostanában csak a változatosság tud feldobni. Ha ezt pont a munkában nem találod meg, az könnyen arra sarkallhat, hogy az állásváltoztatásra gondolj. Legyél azonban nagyon körültekintő! Ha meg a szerelemben vágysz változatosságra, az kimondottan veszélyes játék.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 27. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Munkahelyi gondjaid enyhülni fognak, de ehhez a saját hozzáállásodon is változtatni kell. Rengeteg a feladat, de ne izgasson, ha nem tudsz mindennel megbirkózni. Nem minden sürgős. Otthon szeretettel várnak, siess haza!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma komoly munkaundorban szenvedsz: vigyázz, hogy ez azért ne üljön ki az arcodra. Megpróbálhatsz azonban örömet is találni a munkádban. Ha azonban valami teljesen gépies tevékenységet kell űznöd, akkor már csak a munkatársaidban bízhatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma a szokottnál is nyugtalanabb vagy: talán olyan híreket kapsz, amik felzaklatnak, talán egy régi gondolat motoszkál újra a fejedben és nem hagy nyugodni. Amennyire lehet, járj utána az igazadnak, és csak azután dönts.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Érzelemdús napokat élsz át. Kicsit a hangoltságodon is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, vagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzed eluralkodni magadon, próbálkozz valamilyen relaxációs technikával.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az önfejűség csütörtökön minden eddiginél kevésbé van hasznodra. Minden ítéleted inkább tartsd hát magadban, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igazad. Talán épp attól kapsz szeretetet, akit elítélne.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Izgalmakkal teli napot élhetsz át. Bármerre is veszed utadat, mindenütt meglepetések várnak. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma előtted. Ehhez persze ki kell mozdulnod a négy fal közül.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha azonban örökös csatamezővé vált az otthonod, akkor nagyon el kell gondolkoznod, min is kellene változtatni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A csütörtöki nap jó híreket hoz. Megoldódik egy ügy, amit már jó régóta húztál magad után, és nem tudtál vele dűlőre jutni: ma végre megoldást találsz erre a komplikált ügyre is. Ha szingli vagy, munkahelyi flörtöt jeleznek a bolygók.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyszerű nap ez a Halak szülötte számára. Tele vagy energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valamilyen belső sugallat, ami ezt érezteti veled.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. áprilisi 24-30.: a növő Hold sok energiát ad

A Hold növekvő fázisában van, és sok energiát ad. Ráadásul a hét második felében belép az Oroszlánba, ami még inkább felpörget minket. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!