Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn képtelen vagy a saját tempódban haladni, folyton akadályoznak. Valójában nem a kollégáid, hanem a csillagaid azok, melyek gátolnak abban, hogy azt tedd, amit szeretnél. A késleltetés azonban a hasznodra válik.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha maximalista vagy, és ráadásul engeded, hogy a kritikus éned kerekedjen felül, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. Azt a jót is meg kellene látnod, amit nem reméltél, nem vártál el. Ami csak úgy adódik.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Felhőtlen és kifejezetten vidám napra számíthatsz ma: minden a terveid szerint alakul, s ha mégsem, akkor sokkal jobban. A barátságok ma kiemelt szerepet kapnak, akár csak valamilyen hobbid, vagy önmegvalósító tevékenységed.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha végre nem a párkapcsolati konfliktusra koncentrálsz, hanem a megoldásokat keresed, akkor elérheted, hogy kedvezőbb színben lásd a dolgokat. A múlt sérelmeit emlegetni örökké: ez nem vezet sehova.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 17. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma ismét ráébredhetsz, hogy nem kellenek világrengető dolgok ahhoz, hogy jól érezd magad. A párod főz valami finomat, vagy a kutyáddal sétálsz egy nagyot délután: a csendes örömöt tanuld meg megbecsülni végre.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn munkahelyi gondok kavarhatnak fel lelkileg, de ne engedd, hogy ez a családi életedet is megmételyezze! Elmondhatod ugyan a társadnak a bajodat egyszer, de a vacsoránál már ne ezzel szórakoztasd a többieket. Rosszul is esne az étel.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha magad sem tudod eldönteni, hogy mit is akarsz valójában. Ha nem egyértelmű igen a válaszod a kapcsolatra, akkor alighanem ideje kilépni ebből! Még azon az áron is, ha ideiglenesen egyedül maradsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma semmi nem tudod kihozni a sodrodból: békésen tűröd, hogy a főnököd ugráltasson, elnézed társad cinizmusát is. Bölcs nyugalommal szemléled az életet. Pedig néha azért nem ártana kicsit megmutatni az erődet. Aztán megint megnyugodhatsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szükséged lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ha van párod, hívd el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha szingli vagy, akkor se töltsd magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemnek!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 17-23.: Nagyon különleges újhold ad második esélyt

Nagyon ritka és különleges égi esemény tanúi lehetünk a héten. Csütörtökön, mielőtt a Nap átlép a Bika jelébe, előtte még a Kosban együttáll a Holddal, vagyis újhold lesz a Kos jelében már második alkalommal. Ez egy igazán rendkívüli esély és második lehetőség, hogy újítsunk, újra kezdjünk, megújuljunk. Éljünk vele!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Minden határozottságod ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhatsz. Ráébredhetsz, hogy a gondolkozásod bizonyos sablonjai miatt ítélhetettél meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A szokásosnál is nyűgösebben vágsz bele a napba. Nem fogsz azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapotod, mert nagyon hamar találkozhatsz valakivel, aki teljesen felvidítja a kedvedet. Ha szingli vagy, akkor nagyon vonzónak is találod!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Olyan embertől kell hétfőn segítséget kérned, akivel nem vagy jó viszonyban. Szerencse azonban a szerencsétlenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésre és a kibékülésre is. A dolgok összejátszása folytán javíthatod a sorsodat.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

9 jel, hogy megtaláltad az Ikerlángodat

A karmikus kapcsolatok a fejlődésünket segítik. Szükségszerűen felkavaróak és meghatározóak egész életünkre nézve. Többfajta karmikus kapcsolódás lehetséges - de mind közül az Ikerláng kapcsolat a legkülönlegesebb! Íme a 9 jel, hogy az Ikerlángoddal találkoztál!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!