Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön napközben lép át a Hold az Ikrekbe. Délelőtt még nehezebben halad a dolgaival, de délután alaposan felpörögnek az események. Jó ötletei lesznek, amiket érdemes megvalósítani. Szellőztesse át a lakást - az Ikrek levegős jegy.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Csütörtökön valaki olyannal hozhat össze a sors, aki a dolgokat merőben másképpen látja, mint te. Légy nyitott a gondolataira! Néha érdemes odafigyelni az embertársainkra és meghallani, amit mondanak még akkor is, ha azzal nem értünk egyet.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egyszerre több feladatot is végezned kellene párhuzamosan. Talán tervezel egy családi programot, vagy ünnepséget, eközben pedig napi ügyes bajos dolgokkal is neked kellene foglalkoznod. Ha mindezek mellé pedig bejönne még egy váratlan esemény is, akkor végképp nem tudod majd, hol áll a fejed. Kérj segítséget!

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön az Ikrek jegyébe lép a Hold, és frissességet, megújulást hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha teszed a dolgod, akkor annak mindig meglesz az eredménye, most mégis talán egy hír hatására azt érzed, hogy mások fele ennyi energiával többre jutottak, mint te. Ne dőlj be a látszatnak és ne ítélj a külsőségek alapján! Lehet, hogy az illető a képmutatásban jobb nálad.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te igazán szenvedélyes és eltökélt vagy. Általában ez a két dolog jól jellemez téged, de most bármennyire is akartad, talán valami nem úgy alakult most, mint ahogyan tervezted. Soha ne add fel a céljaidat, álmaidat, de előfordul, hogy az életben néha a hosszabbik hegyi úton kell eljutnunk az egyik pontból a másikba.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön igyekezz ügyelni a részletekre még akkor is, ha nem kevés van belőlük. Könnyen lehet ugyanis, hogy átsiklik a figyelmed valami felett, ami komoly hatással lesz az eredményeidre. Különösen akkor tedd ezt, ha valaki nagyon sürget.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áprilisi kínai horoszkóp: a Sárkány havában hatványozottan működnek a jó energiák

A Sárkány évének legjelentőségteljesebb időszaka a Sárkány hónapja, ami április 4-én vette kezdetét, és ami hatványozza a jegy szerencsehozó energiáit. S hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Áprilisi kínai horoszkóp következik.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön olyan helyzet adódhat, amikor bizony neked is be kell állnod a sorba, és jó csapatjátékosként segíteni másokat. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének jó ötleteid és azt sem, hogy ne lenne értelme ezeket alkalmazni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön egy döntés előtt állhatsz, melynek fontos eleme lehet, hogy megbízol-e valakiben annyira, hogy együttműködj vele. Ha már felsorakoztattad magadban az érveket pro és kontra, és még mindig nem egyértelmű, mit kell tenned, bízd az intuíciódra a dolgot.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az Ikrek Hold nagyon kedvez neked, így ne lepődj meg, ha délután már minden simábban megy, mint az elmúlt napokban. Remek szervezőkészséged lehet és a kommunikációban is megmutatod az erősségeidet. Így, ha most szerveznél magad köré egy csapatot, akkor itt a megfelelő időpont.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 6-12.: Különleges találkozásokat jeleznek a bolygók

Az előttünk álló 7 napban, összesen 10 bolygóegyüttállás lesz az égen. Ezek mind-mind valamilyen találkozást jeleznek. Hogy ki és mire számíthat? A szerelmi horoszkópból most is megtudhatod a választ. Érdemes nyitott szemmel, füllel és szívvel járni...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma improvizálnod kellene egy felmerülő problémánál. Most ugyanis nem fognak működni a jól bevált módszerek, a rögtönzés, a hirtelen ötletek annál inkább. Ezek még nagy sikert is hozhatnak neked. Élj a mai nap lehetőségeivel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha úgy érzed, hogy mindent beleadtál valamibe, mégsem kerülsz közelebb az eredményhez, akkor el kell gondolkodnod azon, vajon jó úton jársz-e. Mivel te kreatív és okos vagy, könnyedén megtalálod azt a bizonyos közelítő ösvényt az erdőn át.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha valamihez nagyon nem érzel kedvet/erőt, és nem akarsz valamivel foglalkozni, akkor ma könnyedén találhatsz kifogást arra, hogy lemond. Mégis rosszul tennéd, ha így gondolkodnál, most ugyanis a nem szeretem dolgoknak is jelentősége lesz.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!