Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hajnalban a Hold átlép a jegyedbe, és fokozza a türelmetlenségedet. Ma nagyon rosszul viseled, ha valaki értetlenkedik, vagy lassú, vagy egyszerűen csak túlságosan megfontolt. Jól sikerülnek viszont azok a feladatok, amik gyors cselekvést igényelnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne akarj mindig te irányítani: ha a másik azt látja, hogy mindig a te kezedben van az döntés, akkor ne csodálkozz, ha végül ő meg lustán hátradől. Amit meg te viselsz rosszul. És ez egyikőtöknek sem jó.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold belép a türelmetlen Kosba kedd hajnalban, és még inkább felgyorsít téged is. Legyél óvatos, mert ma hajlamos vagy a meggondolatlan lépésekre… és az átgondolatlan szavakra, amikkel csak akadályozod a saját ügyeidet.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 18. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Régen volt ennyire vidám, gondtalan a napod, mint kedden. Ha nehezen is indul a reggel, később mintha minden gondod egy csapásra elszállt volna. Ma igazán érzed, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás a sorsnak. És ebben a társad is osztozik veled, főleg, ha megtanulsz bízni benne.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Eseménydús napra számíthatsz kedden, a váratlanság szinte már törvényszerű. Próbálj meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogod frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheted magad a végén.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Érdemes kedden keményebb fába is vágni azt a bizonyos fejszét: hatalmas erőkkel bírsz, most mindenben sikeres lehetsz. Olyan problémát is megoldhatsz, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel előtted.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Valaki oktalan és indiszkrét pletykálkodással zavarja meg a párkapcsolatodat. Mielőtt nyomozásba, vagy vádaskodásba kezdesz, higgadj le! A másikkal csak ezután ülj le beszélni. Ne támadj!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma kerüld el a vitákat és a veszekedéseket: nem vagy olyan passzban, hogy ezeket most jól tudnád kezelni. A munkahelyeden elég feszült a helyzet, szerencsés az a Skorpió, aki jól időzített, és a mai napra szabadságot vett ki.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Érdekes helyzetekben bőven lesz részed a mai napon. Egy találkozáson úgy érezheted, mintha már megálmodtad volna az egészet, és az érzés egész nap elkísér. Lehet, hogy az égiek akarnak neked üzenni valamit?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Próbálj meg kissé előrelátóbban gondolkodni, ne csak a mai nap feladataival foglalkozz. Különben azon kaphatod magad, hogy csőstül jönnek a nem várt feladatok, és folytonos kapkodásra kényszerülsz. Valamit talán le kellene adnod.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hallgass végre a megérzéseidre, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. A jövőt elsősorban mégiscsak te teremted, és ehhez kedden nagyon erős sugallatokat is kapsz. Halld meg! Higgy önmagadban!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Panaszkodós napod lehet. Ha nem te panaszkodsz, akkor valaki más talál benned lelki szemetesládára. A nap végén jól teszed, ha kiszellőzteted a fejed. Legalább egy alapos sétával. A fák közelsége kimossa a lelkedből a rossz érzéseket.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. április 17-23.: rendkívüli időszaknak nézünk elébe

Egészen kivételes asztrológiai esemény, hogy már másodszor lesz újhold a Kos jegyében. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!