Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nem kellene olyan türelmetlennek lenned, várd meg, amíg tisztázódik a helyzeted. Talán, amit ma veszni látsz, az holnapra busásan megtérül. Csak egyet nem szabad: elkeseredned. A hited minden bajon átsegít. S még annál is többet meríthetsz belőle.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön kivételesen nagyon kiszámíthatatlan hangulatban vagy, amit a környezetedben élők meglehetősen sérelmesnek élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítanod. A helyzet attól is függ, milyennek látod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Igazán szilárdnak érezheted a pozíciódat. A tehetségedet ismerik és elismerik, teljesen biztos lehetsz abban, hogy a helyes utat választottad. Ha vannak ellenlábasaid, akkor azt az irigységnek tudhatod be. Ez ellen nem tehetsz semmit.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 5. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó úton jársz, de figyelj rá, ne kerülj a túlzó elvárások csapdájába. Időnként ugyanis hajlamos vagy összekeverni az álmaidat a valósággal. Igaz, a valóság a reményeidben, vágyaidban gyökerezik, de ahhoz stabil alap, jó föld, azaz kitartás kell, hogy meg is valósuljon.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A csillagaid arra biztatnak, merj most nagyot álmodni! Ha csak a negyede valósul is meg a terveidnek, még az is csodálatos lehet. És igazad van, ha nagyot akarsz. Kicsit akarni önmagad alábecsülése lenne.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön neked kell megtalálni a mértéket. Sok jó lehetőséged adódik, szerelemben, munkában, üzletben, de ki kell rostálnod az igazit, az értékeset a talmi ígéretek közül. Jó szemed van hozzá, és a szíved is a helyén!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nehezen viseled a hirtelen kialakuló változásokat, gyökeres fordulatokat, amik keresztülhúzzák a számításaidat, a mai nap pedig bővelkedhet ezekben… Jobb, ha eleve készülsz lelkileg arra, hogy ma nyitottan, nem dühvel kell ezekre reagálni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jó helyen leszel jó időben, és a szerencse valamilyen módon megnyilvánul csütörtökön az életedben. Lehetséges, hogy nyersz valamit, vagy váratlan jó hírt kapsz, de olyat, amire álmodban nem gondoltál volna.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön végre szép nap előtt állsz. Az élet minden területén szerencsés lehetsz, és végre jól érezheted magad. Egy olyan hírt is kaphatsz, ami hosszú távon is befolyásolja a jövődet, vagy egy váratlan szerencsés helyzet adódhat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Számmisztika 2023: ezt jelzik a számok az új évre

A számmisztikát az asztrológia kistestvéreként tartják számon. Segítségével is belepillanthatunk picit a jövőbe. Ebben a cikkben éppen ezt tettük. Nézzük, vajon mit jeleznek a számok 2023-ra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Mozgékony és kreatív vagy, ráadásul ma bárkivel harcba szállsz, hogy a céljaidat elérd. Kicsit próbáld meg gyakorolni a megértés és beleélés művészetét. Többre mész, mintha csak a saját igazadat hangoztatnád.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy a legnagyobb bajod a kiegyensúlyozatlanság. Hol a bőség, hol a szűkség a gondod. Most valószínűleg az, hogy túl sok a munkád. Persze a körülményekhez képest még mindig inkább örülhetsz ennek, ahelyett, hogy szomorkodnál.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mindig azt reméled, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha te magad is esélyt adsz erre. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességeid, de van, ami várhat. A mai napnak ez a tanítása.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!