Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon pörgős napod lesz csütörtökön, számíts rá, hogy rohanni fogsz egész nap. Egyik feladatot megoldod, már jön is a következő. Ma különleges nap lesz spirituális szempontból: már a második újhold lesz a Kos jegyében, ami neked visszahoz egy régi lehetőséget, amivel talán a múltban nem tudtál élni, de most kapsz egy második esélyt.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma lép a Nap a Bika jegyébe, ami remek lehetőségeket kínál neked! Ez már ma is megnyilvánulhat valamilyen különlegesen szerencsés eseményben. Elképzelhető, hogy jó hírt kapsz, vagy váratlan nyereményt, vagy egy izgalmas találkozásban lesz részed.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minden lehetőséged megvan arra, hogy újra vidámsággal töltsd meg az életedet. Valószínűleg teljesen új helyen talál téged a mai nap. Az újdonságok jó oldalát nézd: még ha ehhez változtatni is kell a szokásaidon.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 20. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hajlamos lehetsz csütörtökön arra, hogy megszakadj a munkában. Nem kellene azonban mindent úgy a szívedre venned. Inkább halogasd a dolgokat kicsit, mert most tényleg jogos az ellenállásod. Hátha később nem is úgy lesz, hogy ennyi munkád legyen egyszerre.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A pároddal való nézeteltérést, vagy bárkivel a konfliktust most felhasználhatod arra is, hogy a kapcsolatot alapjaiban megújítsd - ebben segít neked a Kos újhold is, ami másodjára születik meg az égen. Értékes felismeréseid lesznek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma aztán nagy szükségde lesz a diplomáciai érzékedre! Valaki anyagi értelemben csőbe akar húzni, de ezt nem szabad hagynod! Viszont arra is szükséged lehet, hogy a jó kapcsolatot meg tudd tartani. Ravasznak kell lenned, hogy ez sikerüljön.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne idegeskedj, ne kapkodj, és főleg ne sírj az elszalasztott lehetőségek után! Semmi nincs veszve ugyanis. És ezzel a kesergéssel éppen azt akadályozod meg, hogy új reményeket táplálhass. Inkább vágyakozz az aggodalmaskodás helyett!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon értékes napra számíthatsz. A Kos újhold másodszor születik meg az égen, és ad neked remek esélyeket az újításra, megújulásra. Vedd észre, merre nyílnak meg az új ajtók!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön igazán nem ismered azt a szót, hogy "lehetetlen", és bármilyen kihívást is hozzon az élet, csak azt nézed, hogyan lehet megoldani. Akkor is, ha az nem a te személyes ügyed. Sokan lehetnek hálásak neked, reméljük, nem is felejtik el megköszönni, vagy később viszonozni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget és jó fordulatokat hoz a Bika hava

Április 20-án kezdetét veszi a Bika hava. Amikor a Nap ebben a vénuszi jegyben jár, különösen erős teremtő energiák hatnak ránk. 4 csillagjegy életébe ez bőséget és jó fordulatokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valamiféle csalódás érhetett, ami miatt kevesebbed lett egy illúzióval. Ám az a tudás, ami most van neked, nagyobb kincs. Arra legalább lehet alapozni. Minden, amit ma teszel, duplán kamatozhat neked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma nagyon komoly segítséget kaphatsz valakitől. Az illetőnek van két jó mondata, amivel kizökkenti a megszokott kerékvágásaiból a gondolkodásodat. Ez a megújulás pedig most nagyon jót tesz neked és a terveidnek is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó nap ez a mai arra, hogy tisztázz bizonyos félreértéseket a feletteseiddel. Például olyan alapvető dolgoat, mint a munkaköri feladatok, avagy a fizetés, vagy a legrosszabb esetben a végkielégítés. Magánéleti vonalon nagy szerencsét jelez neked a Kos újhold!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!