Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn az életed egy fontos területén mérföldkőhöz érkezhetsz és világossá válhat, hogy a munkád, vagy egyéb tevékenységed milyen erős hatással van másokra. Mindez pedig arra ösztönözhet, hogy megragadd a lehetőségeket, melyek most ott állnak előtted.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az uralkodó bolygód, a Vénusz a Szűz jegyébe lép. Ez segít rendezettebbé tenni a dolgaidat az életed minden területén. Abban is jó hatással van rád, hogy kiegyensúlyozottabb legyél a kapcsolataidban. jót tesz neked ez a leföldelt energia.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Uralkodó bolygód, a Merkúr ma hajnalban hátrálni kezdett. Egy téves információ, vagy félreértés okozhat némi kommunikációs zavart a környezetedben és előfordulhat az is, hogy ez eléggé komoly veszekedéssé fajul. Igyekezz mielőbb eltávolodni a csatamezőtől!

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn különleges napunk lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn egy egészen furcsa híresztelés juthat el hozzád, és bár hihetően hangzik, azért joggal motoszkálhat benned a kétely, hogy talán a hír mégsem igaz. Lehet, hogy a megérzésed jól működik, és valóban csak egy pletyka - ma hátrálni kezdett a Merkúr is a Neptunusz mellett, ami jelezhet átverést.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Talán már eldöntöttél valamit, de még habozol megtenni az első lépést. Egy jelre, vagy egy utolsó ajánlatra, hírre vársz, ami megerősít abban, hogy jó irányba készülsz elindulni? A tegnapi Oroszlán újhold ma is hat, és megadja ezt a bizonyos lökést!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon érdekes nap ez: egyrészt a szerelem, pénz és kis szerencse bolygója, a Vénusz belép a jegyedbe, amitől most szerethetőbbnek és szerencsésebbnek érezd magad! Másrészt uralkodó bolygód, a Merkúr hátrálni kezdett hajnalban, ami okozhat bosszúságokat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi pénzhoroszkóp 2024.: a retrográd Merkúr visszatérő lehetőségeket jelez...

Egészen kivételes, hogy augusztus 4-én, az újholddal együtt indul el a Merkúr retrográd szakasza, ami ellentmondásos, nagy energiákat jelez. Ugyanakkor a hónap közepén valódi égi áldást tapasztalhatunk, amikor a Mars egyesíti erőit a virágzó Jupiterrel. Augusztusi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn szinte futótűzként terjedhet a környezetedben egy hír, amely komoly izgalmat és találgatásokat hozhat. Vigyázat, mert a Neptunusz mellett ma a Merkúr is elkezdett hátrálni, ami átverést hozhat. Nem biztos, hogy minden egészen úgy van, ahogy beszélik, szóval csak óvatosan a reakciókkal!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Merkúr már hátrál. Ma bonyolultan alakul a napod, mivel egy sor nem tervezett dolog történhet veled. Találkozhatsz ismerősökkel, akikkel muszáj beszélned, történhet némi késés és talán még egy üzemzavar is körülötted.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Merkúr hátrálása miatt összegubancolódnak a szálak körülötted. Minél több információval bombáznak, annál jobban vissza kell húzódnod a páncélodba. A hangulatod is erősebben ingadozik, viszont felhasználhatod ezt az időszakot az önismereted fejlesztésére.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Útmutatás az őrangyalodtól - augusztusi angyalhoroszkóp 2024.

Minden lélek kap egy őrangyalt maga mellé a leszületése előtt. Olvasd el az őrangyalod útmutatását a nyár utolsó hónapjára! Augusztusi angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Biztos vagy abban, hogy tehetségedet, energiáidat a megfelelő módon használod fel? A Neptunusz az illúziók veszélyére hívja fel a figyelmed, és még a Merkúr is hátrálni kezdett… Fontos lenne, hogy most tisztán láss, amiben egy barát sokat segíthet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn, ha dolgozol, idegesíthet mások passzivitása. Magányos dolog tud ugyanis lenni egyedül evezni a csónakban, miközben mások csak lógatják a lábukat. Ne dolgozz mások helyett!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn szükség lehet különleges emberismeretedre. Egy feszült helyzetet kell kezelned valakivel, aki nem mond mindenben igazat. Derítsd fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaitok és keress közös pontokat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!