Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Tedd végre félre a csip-csup problémáidat, és ne bosszankodj olyasmiken, amik felett nincs hatalmad. Ha olyasmivel foglalkozol, amire hatni is tudsz, sokkal elégedettebben fogod zárni a pénteki napot. Az estéd is különleges lehet. Kezdődik a hétvége, mai szintén jó programokat ígér.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja a sorsod jobbra fordulását. Mivel nem tudod, hogy kitől is remélheted ezt pontosan, ma ne mondj le semmilyen találkozót, se barátit, se ismerősit!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 21. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vigyázz, véletlenül kicsúszhat valami a szádon, ha nem figyelsz oda. Ha valaki titkot bízott rád, akkor azt tilos továbbadnod. Ha pedig szakmai titkot őrzöl, akkor százszorosan igaz ez a kötelezettséged.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha szingli vagy, akkor furcsa helyzetben találhatod magad. Talán még magadnak sem akarod bevallani, de kezdesz vonzódni egy kollégád iránt. Ha komollyá válik a dolog, akkor az a munkahelyi megítélésedet is érinti. Ezt vedd számításba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A munkahely, ezt nálad senki nem tudja jobban, arra való, hogy pénzt keress, nem pedig arra, hogy az érzelmi életedet ott éld ki. A mai napon mégis kihozhat valaki a sodrodból, akár pozitív, akár negatív értelemben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy közeli rokonnal kerülhetsz pénzügyileg is kapcsolatba. Ne félj akár kölcsön adni, akár kölcsönkérni. Végül is kik segítenének egymáson, ha nem pont a rokonok. A kérdés csak az, hogy mekkora összegről van szó. Legyél mértékletes!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha egyedülálló vagy, akkor ma nagyon rád tör a vágy egy társ után. Ehhez még akár valamilyen közvetítő segítségét is igénybe veheted. A személyes barát jobb, mint az intézmény, vagy az internet. Főleg, ha van már jelölted.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A tettek többet mondanak a szavaknál: ezt ne felejtsd el, ha a pároddal vitáid vannak. Ha mindig kapsz tőle vacsorát, vagy friss virággal vár haza, az többet mond a szeretetéről, mint a csípős, vagy rosszalló szavai.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az érzelmeid pénteken jó irányba terelnek: hallgass a szívedre! Ha a racionalitást követed, akkor éppen a megrögzöttségek, az emlékek, vagy a fájó múlt miatt mehetsz rossz irányba. A szív nem a múltra emlékszik, hanem érzékeli a jelent.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget és jó fordulatokat hoz a Bika hava

Április 20-án kezdetét veszi a Bika hava. Amikor a Nap ebben a vénuszi jegyben jár, különösen erős teremtő energiák hatnak ránk. 4 csillagjegy életébe ez bőséget és jó fordulatokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedvező napra számíthatsz ma: bármi is a munkád, azt élvezni fogod. Szokatlanul nagy kihívásnak lehetsz ugyan kitéve, de jól veszed az akadályokat, és élvezed a társaságot is, ami körülvesz. Vannak jó barátaid.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jól teszed, ha elengeded a haragot. Olyan régóta cipelsz magaddal már egy bánatot, hogy talán észre sem veszed, mekkora súly ez a szíveden. Pedig semmi sem kötelező, főleg nem ez. Miért ragaszkodsz mégis hozzá?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A munkahelyeden elismerés vár: a főnököd részéről még akár anyag megbecsülést is remélhetsz. A szavakat sem szabad azonban lebecsülnöd. Hamarosan új kapuk nyílhatnak előtt, ha te is úgy akarod. Beszélj a terveidről!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!