Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma úgy viselkedsz, mint aki se nem hall, se nem lát. Csak a magad véleménye érdekel, önző módon követed a saját akaratodat. Pedig nem ártana, ha meghallanád az intő szavakat! Segítő szándék rejlik mögöttük, nem pedig kritika.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma ne is próbálj meg ésszel élni, hiszen szerelmi kérdésekben ez szinte lehetetlen. Valaki már régóta tetszik neked, s ma sor kerülhet egy sorsfordító beszélgetésre is az illetővel. Nehéz lenne ma uralkodni az érzéseiden.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma gyökeres változások történhetnek az életedben: régóta fennálló pénzügyi gondjaidra találhatsz nagyszerű megoldást. Ha nem is azonnal, de a közeljövőben a segítségével kilábalhatsz a jelenlegi nehézségeidből. Menj a lehetőség után!

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnapra sok romantikát jelez a horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valami már jó ideje nyomja a lelkedet, de nem mered elmondani a másiknak, mert tartasz az esetleges negatív reakcióitól. Vasárnap úgy alakulnak a körülmények, hogy elmondhatod a bánatodat, és megértésre is találsz a társadnál.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha valamire kitartóan vágysz, akkor az valószínűleg be is következhet a nagyon közeli jövőben. A legszerencsésebb esetben akár már vasárnap. Felhívhat az a bizonyos személy, akinek a jelentkezését már régóta várod. Akár találkozhattok is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Különös szituációba keveredhetsz vasárnap: nehezedre eshet eldönteni egy emberről, hogy pontosan mit is akar tőled. Legjobb, ha nem akarsz elébe szaladni az eseményeknek, és inkább kivárod a végét. Hiszen tudod: ami késik, nem múlik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul

Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Sok stresszhelyzetnek voltál és vagy is kitéve a munkád miatt. A hétvégédet azonban szigorúan szenteld a kikapcsolódásnak. Nincs az a pénz, ami most felérne egy nap lazulás eredményével.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap szükség lesz az alkalmazkodóképességedre. Bármibe is fogsz a mai napon, az valahogy másképpen sül el, mint eltervezted. Ezért fokozottan szükséged lesz a rugalmasságodra, valamint a humorérzékedre. A legjobban azonban akkor jársz, ha nem tervezel el semmit: legyél spontán!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A jegyeden áthaladó Hold érzelmekkel teli napot ígér neked. Ha alapvetően jó hangulatban ér ez az áthaladás, akkor szó szerint úszhatsz a boldogságban. Egyéb esetekben megnőhet a féltékenységre, zaklatottságra való hajlam.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi angyalhoroszkóp 2023: fontos üzenetet küld az őrangyalod a következő hónapra!

Az angyalok nagy erejű égi küldöttek, fénylények, akik védelmeznek, segítenek minket egész életünkben. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod júliusra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha meg akarsz menteni egy barátságot, vagy egyik rokonához fűződő kapcsolatodat, akkor neked kell egy tisztázó beszélgetést kezdeményezni ennek érdekében. Kár lenne ugyanis egy buta sértődés miatt elveszteni valakit, aki fontos neked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bármennyire sürget is valaki egy döntés meghozatalára, a csillagok fényében az javasolható, hogy inkább aludj rá még pár napot, mielőtt bármit is választanál. Az elkövetkező napok történései segítenek a helyes választásban.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Rendkívül engedékeny természetednek köszönheted, hogy még a bántásokat is jobban viseled, mint más emberek. Még arra is hajlandó vagy, hogy egyszerűen elengedd azokat a füled mellett, ha látod, hogy van még mód az együttműködésre.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!