Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha te valakit szeretsz, akkor azt őszinte szerelemmel szereted. Minden más jegynél nehezebbre esik neked, hogy mást mutass, mint a valós érzéseid. Így aztán könnyen megbánthatsz valakit, akit pedig nem kellene, más valakit viszont boldoggá tehetsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kissé gyanakvó lehetsz. Sajnos ezt az érzést kivetítheted a baráti körödre is vasárnap: akár úgy, hogy egyesekben áldozatot, másokban viszont bűnöst vagy képes látni. Az igazság ennél sokkal bonyolultabb.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Család problémáidat őszinte beszélgetéssel oldhatod meg a legkönnyebben, és vasárnap erre módod is nyílik. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnered az legyen, akivel a gondod van. Nem igaz, hogy lehetetlen a megértés. Muszáj próbálkozni! Minden más csak pletykálkodás.

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érzed, igazán kiérdemelted már, hogy a babérjaidon pihenj. A jegyedben járó Mars ugyanakkor mégis aktivitásra kényszerít. Most mégis inkább a sport terén, vagy a hobbikertedben tevékenykedj. Pihenj, ne dolgozz! Jövő héten is szükség lesz az erődre.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Úgy érzed, le kell zárnod egy életszakaszt, de ne gondold, hogy a döntés minden téren a te kezedben van, és az teljesen racionális. Az érzelmek olyan váratlanul önthetnek el, hogy te magad is meglepődsz azok erősségén. Ez az igaz szerelem próbája lehet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap sértődékeny lelkiállapotban vagy, és ez picit megnehezíti, hogy a másokkal való kapcsolatában előbbre lépj. Az első pedig az lenne, ha le tudnád zárni egy régi sérelmedet. Akár kimondatlanul is, hiszen a tetteid úgyis beszédesebbek.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hiába, hogy gyönyörű napsugaras tavasz van, ha a lelked még borús. A kivilágosodáshoz meg kellene hallanod végre, amit a saját megérzéseid súgnak. Ne a rossz tanácsadókra hallgass!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csodás napot jeleznek a bolygók. Talán nem történik semmi különös az események szintjén, a lelkedben azonban most különösen nagy béke van, és ez a legfontosabb. Este váratlan vendéged lehet!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Figyelj oda jobban a kapcsolataidra! Az élet nem verseny, a barátság, a szerelem terén semmiképp sem az. Ha ilyen téren eddig csalódások értek, akkor el kellene gondolkoznod ezen. Állj nyitott szívvel szeretteid elé!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget és jó fordulatokat hoz a Bika hava

Április 20-án kezdetét veszi a Bika hava. Amikor a Nap ebben a vénuszi jegyben jár, különösen erős teremtő energiák hatnak ránk. 4 csillagjegy életébe ez bőséget és jó fordulatokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán túl nagy elvárásokat támasztasz a pároddal szemben, aminek következtében az frusztrálva érezheti magát. Az elvárásokat próbáld meg a másik lehetőségeihez, képességeihez igazítani. És azt is nézd, te mit nyújtasz a másiknak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ragyogóan alakul a vasárnap. Egy hirtelen ötletre mindenképp kellene figyelned. Hagyd, hogy a sors vezessen! Ha szingli vagy, akkor főként, mert most nagyon érdekes találkozásod lehet egy idegennel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szokásod, hogy gyorsan dönts, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot kapsz, ahol már hamar kezdhetnél is. Bármily csábító is legyen, kérj egy kis gondolkodási időt! Aludj rá egyet, és csak holnap válassz!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!