Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kicsit vissza kellene fognod magad, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődsz, és ráadásul még a népszerűségedet is elveszted, ha sokat vitázol a munkahelyeden. Legyél pénteken is mindenkivel türelmesebb!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kellemes meglepetésre számíthatsz pénteken. Talán egy váratlan találkozás, telefonhívás, vagy szép kaland, ami rád vár. Minden jól megy, csak legyél rá nyitott, hogy észre is vedd a szépet és a jót az életedben!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy rossz döntésed most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhat pénteken. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak a tisztánlátás miatt történt az, ami. Most már legalább tudod, mit kell tenned.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítanak a mai napon. Ne vegyél semmit magadra, ami nem téged érint. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehetsz a saját bajaidat kivetíteni másokra, ami nagy vitát okozhat.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 28. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma túlteng benned az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lennél képes megoldani. De van valami, ami igazán izgat, ami legmélyebb énedből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgasd meg!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A célok, az irány mindig változik. Ezzel neked is számolni kell, és ehhez kell igazítanod az értékrendedet is. Ha ezt belátod, akkor már nem is olyan nehéz a változtatás. A pénzügyi haszon nem minden. Valami annál is fontosabb neked még a munkában is!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szívedet-lelkedet fűszerezi a vágy és a szerelem. Igazán boldog napra számíthatsz ma, főleg, ha az estét azzal töltöd, akit igazán szeretsz. Ezt nem szabad a véletlenre bízni. Ma rosszul éreznéd magad, ha egyedül kellene töltened az estét.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vidám hangulatban telik a mai nap, kitűnően érezheted magad, főleg a közelgő hosszú hétvége lelkesít. Még a munkát is jobb kedvvel végezheted, mint más napokon. Hogy az öröm estig is kitartson, szervezz találkozót egynéhány jó baráttal, és/vagy a pároddal.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Mindig te akarsz a középpontban lenni, de ma van valaki, akikek, ha átmenetileg is, át kell adnod a helyed. Nem is lesz ez olyan fájó, mint gondolnád. És idővel az illető sok terhet levehet a válladról. Megéri hát engedni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Elsimíthatsz egy családi konfliktust, ha kellő diplomáciai érzékkel állsz hozzá. Nagy tapasztalatod és empatikus képességed segíthet abban, hogy átlásd a szövevényes ügyet. A család összetartása és a szeretet a legfontosabb.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Képes vagy a végtelenségig elemezgetni egy szituációt, analizálni egy tényt, vagy lehetőséget. Ez egyrészt jó, másrészt ha te nem nyomozó, vagy kutató vagy, akkor az idegeire mehetsz a környezetednek. Legyél kicsit nagyvonalúbb!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kicsit szedd össze magad, és merj kiállni az igazadért. A szerénység eddig jó fegyvernek tűnt, de most már csak ártasz magadnak vele. Néha csak azért nem törődnek veled, mert szinte nem is tudják, hogy vagy.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

5 ok, hogy miért ne kezdj az egyes csillagjegyekkel

Most felfedjük az igazságot, és megnézzük, hogy mi azok a tulajdonságok, amik igen csak megnehezítik az együttélést egy-egy csillagjeggyel. Ki az, aki kiakad, ha egy mosatlan is hagysz magad után, és ki az, aki minden barátoddal flörtölni fog? Horoszkópunkból most megtudhatod, hogy mi az az 5 indok, ami a kapcsolatodat totális rémálommá változtatja.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!