Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma valamilyen meglepetésben lehet részed. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömödet leled benne. Azt azonban ne feledd, hogy emiatt nem mondhatsz le megbeszélt találkozókat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mostanában kisebb koccanások, viták nehezítik a családi életet. Néha nem is tudod pontosan megfogalmazni sem, hogy mi is az oka. Pedig az első lépés, hogy tisztázd az ellenérzéseid okát. Az már fél gyógyulást jelenthet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma különösen energikus napod van, pedig nincs is nagyon sok teendője. De ez alkalom arra, hogy végre annak szenteld az idődet, amiben valóban örömödet leled. Lehet, hogy már el is felejtetted, mi is az a hobbi, ami igazán feltöltene? Ma találhatsz egyet!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 30. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon elfáradtál a héten, és nehezen hangolódsz rá arra, hogy engedj a görcsös tenni akarásból. Pedig most tényleg minden adott a pihenéshez. Ráadásul kellemes meglepetéseket tartogat a közelgő május. Készülj a jóra!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kissé kusza nap vár rád: a szabad idő, úgy tűnik, csak másoknak az, neked mindig melós ez a hosszú hétvége - várnak a ház körüli teendők, a kerti munka. Kivéve, ha elutazol néhány napra. Úgy látszik, te csak így tudod magad mögött hagyni a gondokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csendes napot remélhetsz: legalább lesz alkalmad rendbe szedni a gondolataidat, érzéseidet. A ruhatáradra és az otthonodra is ráférne egy alapos átrendezés. A kettő együtt csodálatos hatású lehet: a végén, mintha kicseréltek volna.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma minden úgy megy neked, mint a karikacsapás, mintha visszataláltál volna régi önmagadhoz. Nagyon jót tesz, ha kissé tovább alszol, és nem siettetsz semmi dolgot. A szerencsének idő kell, hogy rád találjon.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Derűs napra számíthatsz. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezted, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szükséged van ahhoz, hogy élvezhesd azok társaságát, akik néha már az idegeidre mennek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha úgy érzed, hogy kissé a fejedre nőttek a problémák, akkor ideje rendezni a dolgokat. Az első és legfontosabb persze a saját lelki nyugalmad volna. A külső békéhez először önmagaddl kell szembenézni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Bár szívesen utaznál, ma mégis jobban teszed, ha nem eredsz útnak. Vagy legalább nem te vezetsz. Valahogy túl kiegyensúlyozatlan vagy, nehezen tudsz koncentrálni bármire, folyton rágódsz. A lazítás minden formája jó, de az evés nem.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Mostanában kiegyensúlyozottabb vagy, valami változás elkezdődött, ami máris némi bizakodással tölti el a lelkedet. Ha igazán vissza akarod nyerni elvesztett önbizalmadat, akkor jó, ha elkezdesz sportolni is. Attól még inkább elemedben érzed majd magad!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A család általában nagy boldogság, de néha bizony kötélidegzet kell ahhoz, hogy elviseld. Ha így van, segíthet a távolság, egy kis elszigetelt magány. Bízz benne, meg fognak érteni…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hosszú hétvége horoszkópja április 29-május 1.: igazi feltöltődést, szép élményeket jeleznek a bolygók

Csodálatosan alakul a következő 3 nap. A bolygók jó érzéseket, sok energiát jeleznek, és a természet közelsége az, ami a leginkább feltölt. A hosszú hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!