Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kicsit zaklatottan indulhat a nagypéntek, valószínűleg azért is, mert hajlamos vagy most túlaggódni a dolgokat. A mai napon kapcsolódj ki teljesen, feledkezz meg a munkáról, és lelj örömet a családi életben! Hogy legyen később is mire emlékezni…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Olykor ugyan nehéznek érzed a helyzetedet, de valójában nagyon szép időszakot élsz meg éppen. Olyan emberek vesznek körül, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged. Ennek örülj, és élvezd ki a nagypénteki szabadságot, az együtt töltött órákat, az ünnep emelkedett hangulatát!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sűrű hét áll mögötted, de végre kezdetét veszi a várva várt húsvéti hosszú hétvége. Lelkileg is hagyd most magad mögött az elmúlt hetet. A problémák helyett inkább a pároddal kellene foglalkoznod, hiszen olyan kevés időt tudtok egymásra áldozni. Pedig ez egyikőtöknek sem áldozat, hanem szívből jövő öröm.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Új időszak kezdődik az életedben. Az ünnep, a nagypénteki böjt is alkalmat teremt rá, hogy elmerengj azon, mit és hogyan szeretnél mostantól másképpen tenni. Egy kisebb áldozatot is hoznod kell ma, hogy ez megtörténjen. Vajon mi lesz az?

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Már megint neked kell a kezedbe venni a dolgokat. A helyzet addig mérgesedik, amíg te oda nem állsz, hogy egy jó ügyet képviselj, vagy valaki tévedését helyre hozd. Hiába, erre csak egy Oroszlán képes, nem igaz?

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szerelem, a barátság és a szeretet az első helyre kerülhetnek az életedben. Végre egy picit a kötelezettségek szorulnak a háttérbe… Nagyon megérdemled a pihenést, és élj is vele nagypénteken egész nap. Élvezd ki minden egyes percét a kikapcsolódásnak!

Szűz havi horoszkóp

Nagypénteken érdemes meditálni, sokat pihenni és befelé is figyelni (Shutterstock)

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy ismerős kezd másként viselkedni veled szemben. A viszonyotok változik, és ez egy kissé zavarba ejt téged, mert úgy érzed, kicsúszik a kezedből az irányítást. Pedig most éppen azt kellene megtanulnod, hogy egyszerűen csak hagyd magad sodortatni az árral.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken az elfogadás és a megbocsátás lehet az elsődleges az életedben. Az ünnep szellemisége hat rád, és az égi folyamatok is nosztalgikus, érzékeny lelkiállapotba ringatnak téged. Most különösen jól esik minden kedves szó, minden gesztus.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A változások hoznak új színt az életedbe, ezért nem kell tartanod, hogy mi jön mostantól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegenséged folytán, az idővel baráttá válhat, és otthonosan mozogsz majd benne. De ezt te is tudod, csak vissza kell találnod a megszokott optimizmusodhoz!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Vigyázat, április 3-án és 20-án nehéz fényszög hat ránk

Április 3-án és 20-án nagy bolygók kapcsolódnak nehéz fényszöggel, ami nehezíti a dolgunkat. Mindenki a saját igazához ragaszkodik...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hangulatod igen változékony lehet pénteken, és emiatt van az, hogy olyan nyögvenyelősen indul a napod. Szerencsére nem kell kapkodnod. Csak mindent tegyél lassan és meggondoltan. Hamarosan jobban fogod érezni magad.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egye inkább túlteng benned a szabadságvágy, miközben próbálsz mindennap erőn felül teljesíteni. Nem kellene olyan szigorúnak lenned magadhoz! Legyél most például kicsit lusta! Elvégre hosszú hétvége van, végre pihenhetsz, kikapcsolódhatsz. Használd ki!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szép nap ez a mai a Halak jegy szülötteinek is. Téged mindig meghatnak az ünnep pillanatai, s ez a Húsvét többet is tartogathat neked. Jó hírt kaphatsz, vagy ráébredsz valamire saját magaddal, a jövőddel kapcsolatban.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Húsvéti angyalhoroszkóp: áldást küldenek az égiek

Az angyalok jelenlétét különösen erőteljesen érzékelhetjük a húsvéti nagyhéten. Vigyáznak ránk, és segítenek abban, hogy meglássuk a csodát magunk körül. Húsvéti angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!