Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold épp csak belép szombaton a higgadt Bak jegyébe, és máris szembe kerül a Rák Nappal. Mindez a telihold, ami igencsak felpaprikázza a hangulatodat. Pedig most nagyon megfontoltnak kell lenned, hogy elkerüld a veszekedést, a konfliktusokat…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton az érzéseid és az észérvek ellentmondanak egymásnak egy döntési helyzetben. Ilyenkor a legokosabb kivárni! Legyél egoistább a szokásosnál, és nyugodtan törődj azzal, ami neked igazán fontos. Most egyébként is tanácsos kicsit hátralépni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kézben kell tartanod a pénzügyeket. A legjobb, ha elrejted a pénztárcádat, és semmit sem vásárolsz egész nap. Könnyen elvihet a hét, meg a vonzó leárazások, s máris mínuszba kerülsz a hónapban. Legyél bölcs és okos, a következő héten hálás leszel magadnak.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton a legfontosabb, hogy megőrizd a nyugalmadat, a belső békét (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A megérzéseid nagyon erősen befolyásolhatják a döntéseidet. Van, amikor nagyon jól teszed, hogy hallgatsz ezekre, de van olyan is, amikor az észérveket egyszerűen nem hagyhatod figyelmen kívül. A szombat az a nap, amikor az utóbbi hozza a megoldást.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Talán túl sok munkád volt az elmúlt időszakban, így a fáradtságod természetes. Ha teheted, szombaton inkább csak lazíts, és próbálj kicsit alacsonyabb fokozatba kapcsolni. Nem kell mindig rohanni, és programot program után szervezni. Olvasgass, nyugtasd meg az idegeidet. Megérdemled!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton lehet, hogy valaki könnyelmű viselkedése, vagy a nem megfelelő stílusa miatt bosszankodsz. Ne feledd azonban, hogy a feszültséget csak súlyosbítod, belemész a konfliktusba. A saját érdekedben próbálj meg mindent elengedni a füled mellett…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. június 22-23.: Nagy levegő! Jön a Bak telihold

Nem biztos, hogy ez lesz a kedvenc hétvégéd, ám könnyedén kihozhatod belőle a legjobbat. Ehhez most mindenképpen érdemes a horoszkóp javaslatait megfogadni. A Bak telihold és két másik bolygó szembenállás nem könnyíti meg az életedet, de csak rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a kihívásokhoz...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A pénzzel csak óvatosan szombaton! Igaz, hogy megkezdődtek a nyári leárazások, igaz, hogy sok szép holmit kínálnak az üzletek, mégis a legokosabb döntés, ha elzárod a pénztárcádat. Most hirtelen felindulásból olyasmit is megvennél, amire egyáltalán nincs szükséged.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A megérzések tévútra vihetnek szombaton. Most alapból is érzékenyebben reagálsz mindenre. A legjobb, ha a nyugalmat, a teljes kikapcsolódást választod, mert így minden feszültségből kimaradsz. Már csak ezért is megéri. Ha mégis útra kelsz, legyél nagyon óvatos a közlekedésben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon jóindulatú ember vagy, de azt rosszul viseled, amikor valaki az arcodba hazudik. Szombaton bizony ez sajnos megtörténhet. Hallgasd figyelmesen a többieket, és ha nem értesz valamit, kérdezz rá a részletekre. Ne hagyd magad félrevezetni!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Rák jegyűeknek

Június 20-án lép a Nap a Rák jegyébe, és ezzel együtt megkezdődik a Rák hava. Minden Rák szülöttnek nagyon boldog születésnapot kívánunk. Olvassátok el éves születésnapi horoszkópunkat. Izgalmas és tanulságos lesz!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton legyél nyitott a programlehetőségekre, és próbálj is meg alkalmazkodni a többiek igényeihez. Most sérülékenyebbnek is érezheted magad, ezért fontos, hogy semmit se vegyél a lelkedre. Gyorsan elmúlik ez a számodra szokatlan és furcsa érzés.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Legyél körültekintő, mert lehetséges, hogy valaki megpróbálhat becsapni. Ügyelj rá, hogy ne dőlj be senki ígéretének. Ami túl szép, hogy igaz legyen, az biztosan buktatókat rejt magában. Te sokkal okosabb és racionálisabb vagy, és könnyedén kiszűröd a hamis ígéreteket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton lehet, hogy valaki manipulálni, provokálni akar téged. Lehet, hogy olyan dolgokat mond, ami érzékenyen érinti a lelkedet. Legyél résen, és ne engedd, hogy bárki kibillentsen a nyugalmadból. Egyszerűen engedd el a füled mellett bármit is mondjon.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!