Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Augusztus első napján légy egy kicsit lazább és könnyedebb a szokásosnál. Hagyd, hogy sodorjanak az események és ne akarj kontroll alatt tartani mindent, ami körülötted történik. Néha sokkal jobban járunk azzal, ha a sors kezébe adjuk az irányítást.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A keddi napod tele lesz lehetőségekkel és neked érdemes lenne ezek közül minél többre lecsapni. Ne aggódj feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágj bele abba, amihez kedved van. Ma valahogy minden sínen lesz, és úgy érzed, igazán elemedben vagy.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma könnyen lehet, hogy valaki egy olyan ajánlattal keres meg, amely nem csak nagyon ígéretesen hangzik, hanem a gyakorlatban is jól megvalósítható. Ha így van, használd ki, csapj le rá és hozd ki belőle a legtöbbet!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma néhány dolgot át kell értékelned és változtatnod kell, ha meg akarod tartani valakinek a barátságát, vagy a jóindulatát veled szemben. Most olyan helyzet áll elő, amikor nem érdemes túlságosan ragaszkodni az elképzeléseinkhez, hiszen egy tartós feszültség nagy kárt is tud okozni.

Rák havi horoszkóp

Augusztus hónapja egy Vízöntő teliholddal indul (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden nem pontosan úgy alakulnak a dolgaid, mint, ahogyan azt elképzelted és ez különösen igaz lehet a magánéletedre. Valakivel, bármennyire is szeretnél, nem tudsz megfelelően szót érteni, elbeszéltek egymás mellett.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Izgalmas napok várnak rád. Életednek több területén is változásokra számíthatsz, és ez, még ha jó is, nyugtalanítóan hathat rád. Szereted a megszokott kerékvágásokat, és erről most egy időre le kell mondanod. Ezt már kedden is tapasztalod.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 31-augusztus 6.: Még mindig nem lélegezhetünk fel

Ezen a héten sajnos még mindig nagyon sok nézeteltérést konfliktust jeleznek a bolygók. Ugyanakkor, ha pontosan tudod, mire számíthatsz, a feszültségeket, a vitákat egyszerűen elkerülheted. És ez most a legbölcsebb döntés a saját érdekedben. A hétvégére szerencsére úgyis jóra fordul minden...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kezdetét veszi az augusztus, ami most nagyon jó szériát jelez. A következő hetek harmóniában, telnek el. Ha eddig munkanélküli voltál, most találhatsz egy állást. Ha magányos voltál, beléphet a szerelem az életedbe.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma lehetőleg ne vállalj extra kötelezettségeket. Az ígéreteidet ugyanis nehéz lehet majd betartani, amikor arra kerül sor. Még ha nehezedre esik is nemet mondani, ma ezt kellene gyakorolni. Persze nem mindenre, és nem mindig. Mérlegelj ügyesen!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te tudod igazán, hogy milyen fontosak az apró kis örömök a mindennapokban. Ma ehhez nem kell túl messzire menni: minden az öledbe hullik. A munkatársaiddal is nagyon jó napot tölthetsz együtt, és otthon is szeretettel várnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyszerű időszak ez az újító ötleteid, terveid nyélbeütésére, megvalósítására. Te igazi szervező zseni vagy, és erre a képességedre ma igen nagy szükséged is lesz. Nem kell azonban mindent neked végezni. Kérj segítséget!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha a saját elképzeléseidet akarod másokra ráerőltetni, azzal csak azt éred el, hogy azok messze futnak a közeledből. Persze, ha te a főnök pozíciójából beszélsz, akkor helyesen cselekszel. De a barátokat csak elveszíted, ha így közelítesz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden szükséged lehet egy kis nyugalomra, hogy magadra találj, és tisztán lásd, halld a gondolataidat. Valami kezd megfogalmazódni benned, aminek szeretnél formát adni. Lehet ez a munkával, vagy egyéni terveiddel kapcsolatos dolog is.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!