Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ígéretes nap elé nézhetnek a Kos szülöttek. A munkában éppúgy szerencsés lehetsz, mint a szerelemben, vagy a pénzügyekben. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen te viheted el a pálmát. Mutasd ki a hálád érte!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha elégedetlen vagy a helyzeteddel, vesd össze a célodat és az utat, amin elindultál felé. Ha az irány jó, akkor kár keseregned a lassúság miatt. Most egy kicsit minden nehezebben megy, de az eredmény annál tartósabb lehet végül.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagylelkű és optimista ember vagy, ezért még a vereséget is jobban viseled, mint mások. A mai napon is alkalmad adódhat arra, hogy ezt a nagyvonalú és megengedő oldaladat mutasd meg egy munkatársad, vagy a párod felé.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 8. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érdemes hétfőn nyitott szemmel és szívvel járni, mert új lehetőségeid adódhatnak. Az idősebbeknek az üzlet, a pénzügyek, a fiatalabbaknak a szerelem terén. Minél alkalmazkodóbbnak mutatkozol, annál nagyobb a siker esélye.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A mai napot végre használd arra, amire már oly régen készültél: keresd fel egy régen nem látott barátodat. A múltban talán megbántott valamivel, valószínűleg épp azzal, hogy nem törődött veled. Ideje elásni a csatabárdot.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hiába még csak most múlt el a hétvége, fáradtnak érzed magad, és ez a mai nap még rengeteg kihívást tartogat a számodra. A délelőttöt sajnos nem úszod meg futkosás nélkül. Délután legalább már rohannod nem kell, de feladatod még marad bőven…

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Tűzbe tetted volna a kezed egy barátodért. Sajnos ma csalódnod kell benne. Ám mégse a haragot ápold a szívedben iránta, hanem beszéld meg vele, hogy miben is áll ez a csalódásod. Mindig van mód a változtatásra!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem mindig könnyű megőrizni a higgadtságodat, különösen akkor, ha olyan nagyok az elvárásaid. Ha az igényeiden módosítasz, akkor a világban való bizalmad is helyreállhat. Nem baj, ha nem minden pontosan úgy van, ahogy akarod, ezt kell leginkább megtanulnod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy váratlan esemény borítja fel az életedet, ami miatt kénytelen vagy megváltoztatni a mára tervezett programodat. Szerencsére inkább pozitív, mint negatív értelemben. Legyél ma nagyon rugalmas, élvezd a lehetőségeidet!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. május 6-12.: Próbára teszik a bolygók a párkapcsolatokat

Ez a májusi hét szinte mindenkinek hozhat valamilyen tanulságot. A bolygók mintha tesztelnék a párkapcsolatokat, olyan feladat elé állíthatnak benneteket, amelyeket együtt kell(ene) megoldanotok. A párkereséshez is most türelemre lesz szükség.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hétfői nap valahogy nem igazán a tiéd. Egy találkozót terveztél mára, de ha úgy érzed, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tudsz igazán ott lenni, akkor inkább mondd le a randevút, vagy megbeszélést.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma könnyedén létesíthetsz új kapcsolatot, legyen szó akár baráti, akár szerelmi viszonyról. A május gazdagon áramló energiái segítenek abban, hogy így tegyél. Nyitottabb és valahogy fogékonyabb is vagy a másik lelkivilágára, mint egyébként.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn könnyen elmerülsz az önsajnálatban, pedig ha jobban megnézed, semmi okod rá. Ha egy picit összeszeded magad, akkor pedig az ügyeid is gyorsan beindulnak. Ne aggodalmaskodj annyit, ez az első lépés.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!