Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valami izgalmas dolog történhet a közeledben és te nem szeretnél kimaradni belőle, de talán a párod, családod, vagy egy hozzád közelálló nem túlságosan lelkesedik az ötletért, hogy közösen részt vegyetek benne. Ha így áll a dolog, menj el egyedül az eseményre! Nem kell folyton együtt lenni!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma nagyon szenvedélye sés érzelmes vagy, ami azt i sjelenti, hogy sokkal intenzívebben éled meg az élményeket, melyek érnek és valószínűleg mindez kívülről is jól látható módon mutatod majd ki. Akit ma szeretsz, az igencsak jól jár, akit pedig nem, az valószínűleg kénytelen lesz elgondolkozni a hibáin…

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap egy hír, vagy pletyka befolyásolhatja a viszonyodat valakivel, és ez most hozhat egy feszült helyzetet. Gondold át, mi vezetett ide és ha kell, vitasd meg a dolgot vele is. Lehet, hogy mindez csak a képzeleted játéka, de aligha van teljesen így.

Ikrek havi horoszkóp

A vasárnap csodásan alakul (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Váratlan fordulat jöhet. Olyan helyen nyílhat meg előtted egy új út, ahol erre egyáltalán nem számítasz. Mindez pedig érintheti a kapcsolataidat, a magánéletedet is. Ne feledd azonban, hogy az még, hogy nyílik egy ajtó, még nem jelenti, hogy be is kell lépned rajta.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap olyan híreket kaphatsz, ami bearanyozza a napodat, a szenvedélyed új erőre kaphat és az önbizalmad is megnő. Használd ki mindezt arra, hogy szorosabbá fűzd a kapcsolatodat egy számodra fontos személlyel.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma különösen szenvedélyesen érezheted magadat, ami a másokkal való viszonyodban is megnyilvánul. Ma, ami a szíveden, az a szádon és ha valaki rosszul bánik veled, az megemlegeti, amit kap tőled. Aki viszont kedves veled, a legjobb verziódat kaphatja ajándékul.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb augusztusban a kínai asztrológia szerint

Augusztus 7: ezzel a nappal veszi kezdetét a Majom hónapja, ami az egyik legszerencsésebb időszak lesz az évben. 4 csillagjegy különösen érezheti az égiek áldását! Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma valami új és érdekes történik veled, ami jelenthet egy izgalmas élményt egy eseményen, de akár azt is, hogy egy találkozás hoz új lendületet az életedbe. Ha szingli vagy, akkor ez lehet flört és szerelem is.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A vasárnap a pozitív hírekről és a tervezésről szólhat egy régi vágyaddal kapcsolatosan, amely talán egy utazással, vagy egy vásárlással kapcsolatos. Lehet, hogy most új lehetőség nyílik arra, hogy megvalósíts valamit.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy régi vágyad teljesülhet, de vigyázz, mert közben az örömödet valaki igyekszik elrontani azzal, hogy negatív üzenetekkel, megjegyzésekkel bombáz. Ne törődj vele, hagyd figyelmen kívül, bármit is mond!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-13.: Most ne ragaszkodjunk semmihez

A bolygók javaslata szerint ezen a héten semmihez se ragaszkodjunk. Legyünk a lehető legrugalmasabbak, hiszen a merevséggel, a hajlíthatatlansággal, a görcsös ragaszkodással csak saját magunknak ártanánk. Ezzel a hozzáállással nagyszerű hétre számíthatunk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma igazán csordultig van a szíved érzésekkel, olyannyira, hogy mindezt nehezen is tudnád elrejteni, úgyhogy ne is próbálkozz. Törődj inkább azzal, hogy megéld mindezt valakivel. Szervezz egy hangulatos programot, amit te és a párod is élvez.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nincs olyan ember, akinek ne lenne kellemetlen, ha ellentmondanak neki és téged ma különösen irritál, hogy valaki keményen vitába száll veled. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a vita valójában csak előbbre viszi a dolgokat. Hallgasd meg nyitott szívvel, ésszel az érveit!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap csodás napod lehet: most még valahogy a nap is fényesebben süt rád. Használd ezt a napot arra, hogy töltődj vidámsággal, jó érzésekkel, elégedettséggel. Ne is foglalkozz semmi gonddal, problémával. Ez most a pihenés ideje.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!