Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön érdemes a lovak közé csapnod, és belevágni a rég halogatott dolgokba. Ma ugyanis mindenben támogatnak az égiek, legyen szó párkeresésről, vagy pénzügyekről, karrier-tervekről.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön arra kellene figyelned, hogy próbáld meg előítéletek nélkül szemlélni az eseményeket. Ha hagyod, hogy az események maguktól alakuljanak, akkor sokat javulhat a véleményed valakivel kapcsolatban.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egyhangúnak, unalmasnak érzel ma mindent, és ezt a lelkiállapotodat hajlamos lehetsz a társadnak felróni. Pedig ő az éppen, aki mindent megtesz azért, hogy vidámmá tegye az életedet, és gondtalanná. Meglehet, éppen ez az unalmad gyökere. Vállalj több nehézséget!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 13. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Új út nyílhat meg előtted. Állásajánlatot kaphatsz, de lehet, hogy emiatt még a régit nem kell feladnod. Mérlegeld, hogy min mennyit nyersz, illetve veszítesz, de egyelőre még ne hozz döntést. Az is lehet, hogy a kapcsolataidban áll be változás, és választanod kell két barát, vagy két szerelem között.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Volt már ugyan ennél jobb napod is, de ez még nem ok arra, hogy teljesen búnak ereszd a fejed. A véletlen ráadásul egy csodás lehetőséggel ajándékoz meg a mai napon. Talán egy véletlen találkozás révén.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nyugtalan, vitára és borúlátásra hajlamos vagy a csütörtöki napon. Úgy érzed, hogy senkire sem számíthatsz igazán. Pedig az is lehet, hogy félreértések sorozatának vagy az áldozata. Tisztázd őket, mert kellemesen fogsz csalódni.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Túlérzékeny hangulatban vagy. Köszönheted ezt annak, hogy szíved-lelked kiteszed, szinte védtelenül állsz a kapcsolataidban. Néha még a legközelebbiek is megsértenek azonban. Ne rejtsd véka alá ezt sem, és mondd ki, ha valaki megbántott!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szerencse csütörtökön leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomodba. Ha nem hiszel a szokásos negatív, visszahúzó, esetleg irigy hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághatsz bele. Keresd a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy nehezebb időszakon lehetsz túl, aminek a fordulópontját talán éppen a mai nap jelentheti. Rá kell jönnöd, hogy most akkor érsz el célt, ha nem bizonygatod az igazad, és minden kérdésben megpróbálsz objektív maradni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ezek az amulettek és talizmánok mágikus erővel bírnak

Gyakran hallunk olyan tárgyakról és ékszerekről, amelyek mágikus erővel bírnak. Iszet boszorkány bevezet minket ebbe a különleges világba.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A család egyedül rád számíthat, ha komoly dolgokról van szó. Különösen anyagi téren támaszkodnak rád. Ez néha bizony már a nehéznél is nehezebb teher lehet a válladon. Legalább magaddal is törődj néha!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jól mennek ma a dolgaid. Szerencsére a munkahelyeden is megbecsülnek, és az otthonodban is szeretet vár. Ha mégsem, a mai napon lehetőséged van, hogy társra, vagy új állásra találj. Járj nyitott szemmel, hogy ne kerüld el a jó fordulatot!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön olyan hírt kaphatsz, aminek hatására átgondolod terveidet, és módosítani kell az irányon. Lehetséges az is, hogy rájössz, ami annyira elégedetté tett volna korábban, az most már nem is fontos, és már másra vágysz. Ma konkrét lépéseket is tehetsz az eléréséért.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók

Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!