Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön versenyhelyzetbe kerülhetsz, és meg kell felelned valamilyen elvárásnak, ami érintheti a felkészültségedet, tudásodat, fizikai erődet. Aggódnod valószínűleg egyáltalán nem kell, de légy felkészült és adj a külsődre is. A jó megjelenés mindenhol fél siker.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Te általában jól kommunikálsz, nyílt vagy, egyenes és határozott. Ma is csak ezt kell tenned, ha célhoz szeretnél érni, de közben érdemes figyelned a körülötted lévők lelkére is. Van ugyanis valaki, aki túlérzékeny és sértődés lehet a vége.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyon ügyes és talpraesett vagy ma, ez nem fog mindenkinek örömet okozni a környezetedben. Valaki ugyanis jó eséllyel megpróbál majd átlépni rajtad, vagy félretolni és valószínűleg nem számol azzal, hogy ma erre nincs túl sok esélye. Úgy jár majd, mint amikor valaki teljes erőből fejjel rohan a falnak…

Ikrek havi horoszkóp

Kedvező fordulatokat hozhat a csütörtök (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön inkább meg se szólalj, ha csak valami kritikus megjegyzést tudnál mondani. Még akkor se tedd szóvá valaki hibáját, ha az teljesen nyilvánvaló számodra. Ha ugyanis mindig mindenkinek a szemébe mondod a nyers igazságot, egyszer csak azon kapod magad, hogy egyedül maradtál.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha az életed valamely területén a jelenleginél nagyobb szabadságra vágysz, ne várj arra, hogy ezt majd valaki biztosítja számodra. Ezekért a dolgokért neked kell megküzdened, neked kell úgy alakítanod az életed, hogy ideális legyen a számodra. Minden erő megvan benned ehhez.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma nézd a nagy képet, ne vessz el a részletekben! Próbálj nem fennakadni apró dolgokon még akkor sem, ha úgy érzed, hogy az eredmény ezek nélkül nem lesz teljesen tökéletes. Hidd el, ezzel most csak az idődet rablod.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek elhozza a nagy szerelmet az ősz

A Vénusz idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlánban - június 5-től októberig - de hat hétig retrográd mozgásban van, július 22-től. Ezzel visszahoz témákat, amiket (újra) fel kell dolgoznunk. Szeptember 3-án azonban előre indul, és megnyitja az utat a boldogság felé. 4 csillagjegy életében ekkor teljesedik ki a szerelem.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kényes vagy az egyensúlyra, és nagyra értékeled a stabilitást magad körül, így könnyen lehet, hogy érzékenyen érint, hogy egy váratlan helyzet, vagy esemény miatt ma megbillen körülötted az egyensúly valamiben. Igyekezd ugyanakkor a helyükön kezelni a dolgokat és nem felfújni a problémákat.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön ne ess abba a hibába, hogy megpróbálod összehasonlítani magadat olyan valakivel, akinek teljesen más az élethelyzete, a motivációi, a családi helyzete, mint a tiéd. Egy ilyen méregetés csak arra jó, hogy lehetetlen, vagy épp túlságosan kicsi elvárásokat támassz önmagaddal szemben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Néha előfordul veled, hogy feszült helyzetben, nyomás alatt feltör benned a félelem egy esetleges kudarctól, ezért legszívesebben inkább visszavonulnál, eltűnnél ez emberek szeme elől. Ma semmiképp ne tegyél így, mert veled van az erő és a siker kulcsa.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Visszatérő lehetőségek, szerencsés fordulat - üzleti és pénzhoroszkóp augusztus második felére

A 16-ai újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni. A retrográd Vénusz visszahoz a múltból lehetőségeket. Pénzhoroszkóp következik augusztus második felére minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon fel tudsz lelkesedni, és ilyenkor mindent megteszel a sikerért és néha ebben még hajlamos vagy túlzásokra is. Ma igyekezz úgy küzdeni, hogy közben legyen időd és erőd arra is, hogy azzal foglalkozz, aki a legfontosabb számodra.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön egy kis szerencsével és persze munkával úrrá leszel egy problémán, vagy elvégzel végre valamit, amin már talán jó ideje dolgozol, vagy el voltál akadva benne. Minden okod meglehet arra, hogy elégedett legyél a körülötted kialakuló helyzettel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön talán elfog az érzés, hogy sokat dolgozol, de lassan jönnek az eredmények. Talán így van, de ne feledd, pontosan ezek azok a dolgok, amelyektől értéke lesz annak, amit elérsz. Legyél kitartó, rövidesen látszani fog az eredmény.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!