Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden kissé érzékenyebb leszel az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek, támadásnak veszel, amit inkább csak egy kis ártatlan megjegyzésnek, viccnek szánt a másik. Igyekezz mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselned. Lesz olyan, ki később még szorul a mai jópofasága miatt!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Kedden valamilyen terved megvalósítása veszélybe kerülhet pénzügyi bizonytalanságok miatt, emiatt újra kell értékelned minden ezzel kapcsolatos elképzelést. Tedd meg, légy figyelmes és ki fog derülni, hogy alaptalan volt az aggodalom.

Bika havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint kedden jó fordulatok várhatóak (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy múltbéli tévedésed térhet vissza kísérteni és emiatt kissé elbizonytalanodsz azon aggódva, hogy esetleg ismét rosszul sülnek le a dolgok. Szükségtelen ezen aggódnod. Te pontosan olyan ember vagy, aki tanul elsőre a hibáiból.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon érzékeny, víz-elemű jegyként van egy természetes képességed arra, hogy szinte bebelátsz az emberekbe. Képes vagy ösztönösen kitalálni, mi motiválja őket és néha nagy biztonsággal meg tudod tippelni az egyes élethelyzetekre adott reakcióikat is. Ma ezt a képességedet gyakorolhatod, amikor meg tudod előzni, hogy valaki elrejtse előled a kőkemény igazságot egy ügyben.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold még az Oroszlán jegyében van, emiatt elemedben leszel, de azért nem árt az óvatosság sem. Általában nagyon gyakorlatias ember vagy és ha úgy adódik, hogy meg kell tenned valamit, akkor nem szoktál túl sokat gatyázni. Ma légy egy picit megfontoltabb!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden picit összekuszálódnak a szálak, egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgaid a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindehhez némi pénzügyi probléma adódik. Ám szinte varázsütésre megoldódik minden délután!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 7-13.: nyugalmat hoz a Hold

A hét elején nyugalmat, majd érdekes beszélgetéseket és mély érzéseket hoz a Hold. És hogyan hat rád a hétvégén? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy igen bonyolult, ám mégis hihető teóriával, vagy egy pletykával találkozol és talán erős lesz benned az érzés, hogy hitelt is adj neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelned és azt is megnézni, honnan érkezett az információ.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Azok a pénzügyi terveid, amelyeknek a megvalósításán jelenleg dolgozol, rövid időn belül komoly haszonnal kecsegtetnek, és ma értékes tanácsokat is kaphatsz ezekhez. Egy kollégád szeretne a barátod lenni, mert már régóta csodál téged mint embert, vagy éppen vonzódik hozzád.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rendkívül kedves és segítőkész vagy ma, de persze ez tőled nem szokatlan. Sajnos egyesek visszaélhetnek a bőkezűségeddel: a könnyelmű barátok most viszik a pénzt. Meglehet, vagy olyan nagylelkű, hogy még ebben is örömödet leled. Áldozz a hobbidra és a családodra is!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-13.: Most ne ragaszkodjunk semmihez

A bolygók javaslata szerint ezen a héten semmihez se ragaszkodjunk. Legyünk a lehető legrugalmasabbak, hiszen a merevséggel, a hajlíthatatlansággal, a görcsös ragaszkodással csak saját magunknak ártanánk. Ezzel a hozzáállással nagyszerű hétre számíthatunk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma már fellélegezhetsz a bolygók szerint. Az elmúlt hetek óvatosságra tanítottak - most már lehetsz bátor! A magánéletedben is eloszlanak a felhők, kapcsolataid szempontjából remek időszak kezdődik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Új terveken töröd a fejed, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várod, egészen meglepő fordulatot vehetnek a dolgok. Ne sokat morfondírozz, és ne várj a sült galambra sem! Viszont ha teszel érte, most megvalósíthatod egy álmodat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Izgalmas napra számíthatsz, de most túlságosan meggondolatlan vagy, és azokkal is vitatkozol, akikre a legnagyobb szükséged lenne. Ha nyugodt körülményeket teremtesz, mindenkivel szót lehet érteni, főleg, hogy együtt kell dolgoznotok.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!