Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap olyan szituációba kerülhetsz, amelyben nem tudod az akaratodat érvényesíteni, mivel a helyzet ezt nem engedi meg. Hidd el, most minden szempontból az a célravezető, ha inkább engedsz, és a másikra hallgatsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Jó napra számíthatsz, de egy bosszúsággal mégis számolnod kell. Egy szituációban úgy érzed, hogy kezdenek kicsúszni a dolgok az irányításod alól. Lehet, hogy most az egyszer csak magaddal kellene törődnöd, a többiek pedig oldják meg a saját problémájukat maguk.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Mindig vannak olyan dolgok, amik számodra teljesen jelentéktelennek tűnnek, de másoknak nagyon fontosak lehetnek. Vaárnap ezt figyelembe kell venned, hacsak nem akarsz konfrontálódni valakivel, és egy komoyl vitába belekezdeni. Az ünnep viszont lélekemelő lesz!

Ikrek havi horoszkóp

Sok vidámságot hoz a vasárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap igencsak kritikus lesz valaki veled szemben és még az is előfordulhat, hogy nyíltan kifogásolja valamely tettedet, vagy tulajdonságodat. Legyen mindez bármilyen idegesítő, kezeld helyén a dolgot! Ne csak azt nézd, mi hangzik el, hanem azt is, hogy ki mondja.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy szituációban ma igenis erőteljesebben kell fellépned, fogalmaznod. Légy ma határozottabb, ha úgy éred el a célodat, vannak ugyanis helyzetek, melyek így oldhatóak meg. Az ünnepi tűzijátékot nézd meg barátok társaságában! Nem fogod megbánni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma tele vagy szenvedéllyel, és készen állsz akár arra is, hogy megvívj az igazadért, ha éppen arra lenne szükség. Azért remélhetőleg mindent sikerül vita nélkül intézni, a mai nap ugyanis feltöltődésre, vidámságra való, és lesz is benne részed délután.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek elhozza a nagy szerelmet az ősz

A Vénusz idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlánban - június 5-től októberig - de hat hétig retrográd mozgásban van, július 22-től. Ezzel visszahoz témákat, amiket (újra) fel kell dolgoznunk. Szeptember 3-án azonban előre indul, és megnyitja az utat a boldogság felé. 4 csillagjegy életében ekkor teljesedik ki a szerelem.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne légy más, ne viselkedj másképpen csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelj. Ideig-óráig lehet úgy tenni egy ilyen helyzetben, mintha minden rendben volna, de aztán ez nagyon fárasztóvá válik. És teljesen szükségtelenné is, mert te úgy vagy jó, ahogy vagy!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szavaknak ma különösen nagy erejük van. Nagyon ügyelj arra, mi hagyja el a szádat, egy mondatod ugyanis nagyon mélyen hathat valakire a környezetedben és az eredmény akár nagyon hosszú ideig megmaradhat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap egy kalandban lehet részed, ami lehet egy váratlan fejlemény következménye, de arra is van esély, hogy mindez egy beszélgetés, vagy találkozás során történik meg veled. Készülj hát az ismeretlenre és élj a szerencsés lehetőségekkel!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Visszatérő lehetőségek, szerencsés fordulat - üzleti és pénzhoroszkóp augusztus második felére

A 16-ai újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni. A retrográd Vénusz visszahoz a múltból lehetőségeket. Pénzhoroszkóp következik augusztus második felére minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Elképzelhető, hogy valakivel a környezetedben nem nagyon értitek meg egymást vasárnap, és ez feszültséghez is vezethet. Nem biztos azonban, hogy neked szükséged van egy újabb drámára magad körül, így talán okosabb lenne hagynod az egészet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma igyekezz humorral oldani a feszültséget, hidd el, a környezetedben többen értékelni fogják, mint ahányan nem. Lesz, persze olyan is, akinek nem tetszik, amit csinálsz, de ne feledd, nem lehet mindenkinek egyszerre megfelelni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Van, hogy amikor a dolgok a dolgok új irányt vesznek, legbelül elfog bennünket a szorongás. Neked azonban semmi okod nincs arra, hogy ezt érezd. Állj inkább a változások élére, és bízz a szerencsédben, mert erre minden okod megvan!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!