Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha egy napod ennyire tele van tennivalóval, mint a mai, az rád úgy hat, mint a dopping, hiszen rád igazán jellemző a mondás, hogy teher alatt nő a pálma. Igazán fel tudsz pörögni, és ilyenkor érzed csak igazán, hogy zajlik körülötted az élet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Hajlamos vagy arra a keddi napon, hogy a hibákra összpontosíts. Legyen az szerelmi viszony, vagy barátság, ha valami nem tökéletes, akkor ma csak erre az egy momentumra koncentrálsz. Mi lenne, ha igyekeznél inkább a pozitív tényezőkre figyelni?

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy kellemes meglepetés érhet, amikor felbukkan valami, vagy valaki a múltadból és felidéz benned egy régi jó érzést, emléket, élményt. Több bolygó is retrográd, és erősítik a szentimentális hangulatot.

Ikrek havi horoszkóp

Izgalmas napokat hoz az augusztus vége (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden egy olyan esemény történhet, amely talán jókora követ dob az állóvízbe körülötted és hirtelen a középpontban találhatod magad. Legyen ez rád nézve jó, vagy rossz, most leginkább azon járjon az eszed, milyen módon tudod a legkedvezőbb módon kihasználni a változást.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Azt talán régóta tudod, hogy van valami, amiben sokkal tehetségesebb vagy az átlagnál, de valahogy eddig még nem találtál alkalmat arra, hogy ezen a területen is mutass valamit magadból. Ma végre lesz esélyed rá!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden egy beszélgetés nagy hatással lehet a gondolataidra és akár még új motivációkat is adhat számodra. Lehet, hogy vitázol valakivel, mégis épp ez jelenti a végső lökést egy terv végrehajtásához.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2023: fontos változásokat hoz ez a hónap

Több bolygó is retrográd szeptember folyamán, ami jelzi, hogy a sors visszahoz a múltból néhány feladatot, vagy éppen komoly lehetőséget... A hónap közepén egy Nap-Neptunusz szembenállás kelthet feszültséget, de minden hétre jut egy békés, segítő konstelláció is. Intenzív energiákkal köszönt be az ősz!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden különösen jól forog majd az eszed, így olyasmit is meghallasz a rengeteg bejövő információ özönéből, amelyet eddig talán rendre figyelmen kívül hagytál. Ez ráadásul rövidesen előnyt is jelent majd neked valamilyen módon.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy váratlan fejlemény ma kissé átrendezi körülötted az erőviszonyokat, emiatt pedig talán néhány dolgot újra kell értékelned hamarosan. Ne gondold azonban, hogy ez neked bármilyen hátránnyal járna. Épp ellenkezőleg, előnyös lesz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden számodra és a környezeted számára is nyilvánvalóvá válik veled kapcsolatban néhány változás. Talán sikerélmény ért valamiben, de az is lehet, hogy egyszerűen csak sugárzol a boldogságtól és az ennyire szembetűnő. Akárhogy is van, öröm rád nézni!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Szűz hava

Augusztus 23: ezen a napon belép a Nap a Szűz jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a Szűz hava, ami 4 csillagjegynek kivételes szerencsét hoz. Lássuk, kik a következő időszak nyertesei!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma egy igazán izgalmas nap előtt állsz, amikor olyan élmények hatások érnek, amik inspirálnak. Talán egy fordulatról értesülsz, amely jó pénzt teremt számodra, vagy egy váratlan, régóta tervezett utazás válik valódi lehetőséggé.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy váratlan változás most hirtelen pozitív fordulatot hozhat az életedbe. Talán napvilágra kerül egy rejtett képességed, de az is lehet, hogy egy riválisod húzza be hirtelen a féket, így marad előtted több tér. Bármi is legyen ez, élj a lehetőséggel, most üsd a vasat, amíg meleg!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy hír hatására hirtelen felgyorsulhatnak körülötted az események, talán sokkal jobban, mint ahogyan azt hitted volna, ráadásul úgy tűnik, hogy az előtted álló időszakban ez nem is nagyon fog változni. Kösd fel hát a nadrágod, írd tele a naptárad!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!