Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken lehet, hogy valaki a véleményedre kíváncsi és a támogatásodat kérheti egy vitában, de te talán nem szeretnél állást foglalni. Most jól is teszed! Ha nem szeretnél konfrontálódni, akkor az a legjobb, ha megtartod magadnak a gondolataidat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Minél görcsösebben akarsz valamit, minél erősebben szorítod, annál könnyebben csúszhat ki a kezeid közül. A siker titka ma számodra az elengedésben rejlik. Ne akarj mindent hiánytalanul teljesíteni, inkább hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek körülötted és menjenek a maguk útján.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken eleinte kudarc érhet, és úgy tűnhet, hogy nem a terveid szerint végződnek a dolgok, de a nap végére valahogy mégis minden a helyére fog kerülni, szinte magától. Ne görcsölj és ne idegeskedj hát, vedd könnyedebben a mai napot!

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken váratlan dolgok történhetnek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken csak hátra kell dőlnöd és kihasználni egy lehetőséget, amely szinte az öledbe pottyan. Vedd komolyan a szerencsét, amely most a te oldaladra állt, hiszen nem minden nap esik meg az ilyen. Ha pedig megteheted, hogy mindezzel másokat is segíts, akkor duplán szerencsésnek érezheted magad!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne táblázd be a pénteki napot, hagyj teret és időt a spontán történéseknek is, mert könnyen lehet, hogy ma valami váratlan dolog esik meg veled. Ha pedig bekövetkezik, örülj neki, hiszen pont ezek a dolgok teszik érdekessé és élvezetessé az életet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy egyáltalán nem vágysz már újabb kihívásokra, de ma még adódhat egy helyzet. Fogd fel úgy, hogy bebizonyíthatod önmagad és a környezeted számára is a rátermettségedet valamiben. Ne kételkedj hát önmagadban, mert erre semmi okod. Támaszkodj a tudásra és a tapasztalatodra!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek elhozza a nagy szerelmet az ősz

A Vénusz idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlánban - június 5-től októberig - de hat hétig retrográd mozgásban van, július 22-től. Ezzel visszahoz témákat, amiket (újra) fel kell dolgoznunk. Szeptember 3-án azonban előre indul, és megnyitja az utat a boldogság felé. 4 csillagjegy életében ekkor teljesedik ki a szerelem.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Érdekes nap a mai! Pénteken ugyanis sok forgatókönyv fut egyszerre, körülötted a dolgoknak számtalan kimenetele lehet és szinte mindegyik verzió tartalmazhat pozitív és negatív elemeket egyaránt. A jó hír, hogy bármelyiket is választod, igazán rosszul semmivel sem járhatsz.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy Skorpiónak a függetlenség nagyon fontos dolog és az is, hogy te irányítsd az életedet, de vannak olyan helyzetek, amikor jól érezzük magunkat egy magunk választotta függőségben is. Te most úgy rendezted be az életedet, hogy minden pont megfelel a vágyaidnak.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken a dolgok eleinte kissé zötyögősen indulhatnak és talán nap közben történik majd olyasmi is, amit kudarcnak gondolsz, de ne is törődj ezzel. Vedd lazán a dolgokat, mert végül még az is kiderülhet, hogy ez a nap egy egészen különleges végkifejletet kap.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Visszatérő lehetőségek, szerencsés fordulat - üzleti és pénzhoroszkóp augusztus második felére

A 16-ai újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni. A retrográd Vénusz visszahoz a múltból lehetőségeket. Pénzhoroszkóp következik augusztus második felére minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kellemes meglepetésben lesz részed. Valakitől gesztus, ajándékot, figyelmességet kapsz, és lehet, hogy emiatt zavarban érzed magadat, de valószínűleg feleslegesen. Te ugyanis gyakran vagy az emberekkel kedves és nagylelkű és igazán nem kellene meglepődnöd, ha valaki valamivel néha viszonozza mindezt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Még a legszenvedélyesebb kapcsolatokban is kell teret, szabadságot hagyni néha a másiknak. Segítsd ezeket a dolgokat te is és használd is fel ezt az időt arra a mai napon, hogy egy kicsit te is csak önmagaddal vagy asaját barátaiddal foglalkozz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma csodás napod lehet, próbáld is picit megnyújtani az éjszaka felé… Estére szervezz programot barátokkal, ismerősökkel, jó élményeid lesznek. A szingli Halakra ma éjjel még a szerelem is rátalálhat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!