Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A csütörtöki napon anyagi helyzeted váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresnek egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyelj a sugallatokra! A szerencse rád vár!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Te nem vagy az a sértődékeny alkat, de ha egyszer tényleg megsértenek, azt nem feleded. Nem is szabad. Aki kibeszél a hátad mögött, vagy másképp elárul, az máskor is megteszi. Az idő persze mindent elsimíthat. De ne te tedd meg az első lépést.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehetsz, mint máskor. Használd ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehetsz azokra is, akik eddig nem számoltak veled. A szerelem sem kerül el, ha valóban vágysz rá.

Ikrek havi horoszkóp

Alapvetően szép napunk lesz csütörtökön (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Legyen bármilyen homályos is most a kép, végül eléred a célodat, de addig még több akadályt is le kell győznöd. Ma egy fontos lépést tehetsz meg előre, de valakiben csalódnod kell és bizony kiderül: csak önmagadra számíthatsz ebben az ügyben!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bár igazán türelmes vagy, ami sok az sok, és ma kifogysz a híres türelmedből. Nem vársz már tovább azokra, akik haboznak megtenni egy fontos, de nehéz lépést előre. Ne legyél csalódott, de tedd meg, amit kell.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha elmarad egy program, vagy meghiúsul egy lehetőség, akkor persze jogosan vagy dühös, de azért ne feledd: ami késik, nem múlik. Ráadásul most a sors kétszeresen kárpótol, ha valamiben hiányt szenvednél.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi kínai horoszkóp: a Majom hónapjában csodás fordulatok jönnek

A kínai asztrológia szerint a Majom hónapja következik. Ennek az időszaknak fő témája a szeretet megosztása. Ne féljünk most megtenni az első lépést az álmaink, céljaink felé, mert az égi folyamatok mindenben támogatnak.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon jó napra számíthatsz. Munkádban is lelkes és energikus vagy, ami inspirálja a körülötted lévőket, és jó benyomást teszel persze vele a főnöködre is. Ez pedig a távolabbi kilátásaidat is javítja. Ám téged elsősorban az érdekel, amit teszel, amivel foglalatoskodsz.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy találkozás talán örökre megváltoztatja az életedet. A döntést persze neked kell meghozni, ha nem is most rögtön. Valószínűleg még sokáig kell rágódni rajta. Az út, ami az elhatározásáig vezet, fontosabb lehet, mint a döntés maga.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rázós lehet a csütörtök, különösen a közlekedésben. A hirtelen változások azért veszélyesek, mert az utóbbi időben hajlamos vagy arra, hogy a figyelmed elkalandozzon. Ha társaságba mész, lehetőleg ne látszódjon az arcodon, mit is gondolsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején

Augusztus 1-jén telihold lesz a Vízöntőben, ami mindannyiunk életét alaposan felkavarja, de 4 csillagjegy sorsában különösen erős változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma sokat tehetsz azért, hogy a munkahelyeden megalapozd további szerencsédet. Egy kedves mondat, amit a főnöködnek mondasz, talán még a fizetéseden is meglátszódhat. A családdal már nem ilyen könnyű bánni, velük több bajod lehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az ármányos nők behálózzák az életedet. Hogy miért, azt talán ők maguk sem tudják. Vannak emberek, akiknek életük a haragkeltés és a manipuláció. Legyél óvatos, gondold meg jól, hogy kinek feded fel a titkaidat. Inkább senkinek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó hírt kaphatsz csütörtökön, ami alapvetően meghatározza az elkövetkező napjaidat. Valamiképp a múlt, a múltbeli események, emberek is különös jelentőséget kaphatnak életedben, de csakis pozitív értelemben. Talán valaki bocsánatot is kér tőled.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!