Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha egyedülálló vagy, lehetőséged adódhat hétfőn egy munkahelyi szerelemre. Az illető lehet, hogy már este is hívogat, randit kér tőled. Egyelőre azonban jobb titokban tartani a viszonyt, mert, ha kitudódik, abból kellemetlenségeid lehetnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Anyagi gondjaidból most a párod húzhatja ki végre. A hatás ugyan csak átmeneti, de most minden segítség jól jön. A hosszú távú terveidet, stratégiáidat azonban módosítani kellene a pénzügyeidet illetően. Akkor lassú javulásra számíthatsz.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha képtelen vagy a kompromisszumokra, akkor szakításra kerülhet sor a párkapcsolatodban. Ám, ha túllátsz a pillanatnyi haragodon, és önös érdekeiden, akkor hamarosan jobb lesz a kapcsolatod, mint amiről valaha is álmodtál volna.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 20. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valakivel hétfőn és a következő napokban vagy elmélyül a kapcsolatod, vagy elkezd egyre sekélyesebbé, felszínesebbé válni. A kapcsolatok sokfélék lehetnek, nem mindig ugyanaz az út a mélységek felé. Ezt te, mint nagy érzékenységű ember, jól tudod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn még úgy érezheted, hiába való minden ténykedésed. Semmilyen befektetésed nem térül meg. Ne akarj mindent egyszerre. Az idő fontos tényező: hagyd, hogy beérjenek a dolgok. Ha folyton mindent abbahagysz, akkor ez lehetetlen.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha eddig halogattál is egy esedékes orvosi konzultációt, már ezt tovább ne tedd! Ideje végre meglátogatni az orvosodat, és kivizsgáltatni a tünetet, ami oly régóta kínoz. Hétfőn esélyes megtalálni a gyógyírt rá.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Valakit az utadba sodorhat a sors hétfőn, akiről úgy érzed, valami titkos kapcsolat köt titeket össze. Ez akkor is így lehet, ha valójában még sohasem láttad az illetőt. Valószínűleg valami dolgotok van együtt. Nem feltétlenül a szerelem.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Gyökeres fordulatot vesz az életed: azon kapod magad, hogy mindenki a te kegyeidért harcol. Használd ki ezt a jó időszakot arra, hogy ne csak szerelmi téren érj el sikereket a vonzerőddel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerelmi kapcsolatod szerencsésen alakulhat hétfőn. Most nagyon vonzó vagy az ellenkező nembeliek szemében, és ezzel a vonzalommal van is bőven lehetőséged élni; és visszaélni is. Tisztázd előre, hogy ez most csak kaland, vagy komoly!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja március 18-19.: a tavasz új energiákat hoz az életünkbe

Ezen a hétvégén jönnek a meleget hozó szentek (Sándor, József, Benedek), és velük érkezik a tavasz. Igazán szép hétvégére számíthatunk Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kisebb-nagyobb konfliktusod lehet ma a pároddal, vagy a főnököddel, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi indíttatású zűrök, amiket kellő higgadtsággal, és nagyvonalúsággal kezelve, könnyen úrrá lehetsz felettük. Engedd el a dühödet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ezen a héten és már ma is sok jó lehetőséged adódhat, hogy pénzügyi helyzeteden javíts! Ne habozz utána nézni, hogy mi módon! A lehetőség, csak egyszer adódik. Ne hagyd ki! A kitartás a másik, amire figyelned kell!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Halak tudják jól: szeretni a legjobb. Figyelj oda jobban a barátaidra, mert valakinek a környezetedben nagy szüksége van arra a szeretetre, amit csak te adhatsz! És az okos tanácsaidra is.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!