Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Van, amikor igazán helyénvaló a határozottság. Vasárnap valaki talán erőszakosan is, bele akar rángatni valamibe, amihez semmi kedved nincs és érdekes sem fűződik hozzá. Nincs okod udvariaskodni, ha valaki ennyire rámenős, akkor szembesíteni kell ezzel. Mondj nemet és kész.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Furcsa helyzetet hoz a vasárnap. Arra kényszerülsz, hogy bizonyos információkat visszatarts néhány ismerősöd elől, mert okkal tartasz tőle, hogy visszaélnek vele. Ha te valamiért megdolgoztál, akkor az legyen elsősorban a te hasznodra.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Könnyű ma elütni az időt beszélgetéssel, mert lássuk be, téma az van bőven! A kérdés inkább az, hogy nem fogod-e bánni, ha az egész nap elmegy a trécseléssel. Lehet jobban jársz, ha előre veszed a fontos feladatokat, amikből bizony vasárnapra is juthat.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap hagyatkozzunk az intuíciónkra! (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az jó, hogy neked mindenről elég határozott véleményed van és ezt szereted is megosztani a környezeteddel, ma mégis igyekezz inkább visszafogni magadat. Lehet ugyanis, hogy valaki úgy érzi majd, hogy kioktatod, amivel nem szerzel nála jó pontokat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem kell titkolni a szerencsédet, de azért egy picit fogd vissza magad, különösen, amikor a saját sikereidről, vagy akár egy közelmúltbeli örömhírről beszélnél, mert vannak a közeledben olyanok, akiket, bár nem mondják, de igen nagy problémák sújtanak. Ilyenkor pedig mindenki nagyon érzékeny tud lenni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valahogy rád tör a magány, még akkor is, ha amúgy van körülötted valaki. Ne feledd, hogy ezzel talán más is ugyanígy van az ismerőseid közül. Néha pedig csakis annyin múlik a dolog, hogy valaki rászánja-e magát, hogy felemelje a telefont. Legyél ma te az, aki ezt megteszi!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. augusztus 5-6.: a tüzes jegyekben járó bolygók nagy energiákat hoznak

Szenvedélyből, lelkesedésből ezen a hétvégén nem lesz hiány! Fontos azonban, hogy azért pihenésre is jusson idő. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap úgy érezheted egy helyzetben, hogy valakinek őszintén el kell mondnaod, mit gondolsz róla, vagy a helyzetéről, vagy a tanácsoddal kell segítened az illetőt. Valószínűleg jól is tudná hasznosítani azt, amit mondasz, de nem mindegy, hogy milyen köntösben adod mindezt elő. Ne légy túl kioktató!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te nagyon profi vagy a taktikázásban, kivárásban, ma is jó lenne, ha ezt tennéd. Légy inkább passzív megfigyelője a körülötted zajló eseményeknek és ne légy kezdeményező fél. Lehet ugyanis, hogy a helyzet annyira gyorsan megváltozik, hogy mire cselekednél, már okafogyottá válik minden.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap zsigeri ellenállást érezhet valamivel szemben, melyben részt kellene venned, vagy amit el kellene végezned. Ezt em szabadna figyelmen kívül hagynod. Hallgass az ösztönödre, hiszen az nem véletlenül olyan erős benned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején

Augusztus 1-jén telihold lesz a Vízöntőben, ami mindannyiunk életét alaposan felkavarja, de 4 csillagjegy sorsában különösen erős változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap kapcsolódj ki egy kicsit, és próbáld meg a körülötted lévő történéseket egy kicsit lazábban kezelni és elővenni azt a szemüvegedet, amely segít megmutatni neked az élet vidámabb oldalát is. Nem lehet ugyanis állandó idegfeszültségben élni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma magánéletedben, legyen az egy intim kapcsolat, vagy akár barátság, törekedj a harmóniára és a nyugalomra és ezt igyekezd közvetíteni mindenki felé. Ma ugyanis megvan benned az a különleges képesség, hogy mindenkit megnyugtatsz néhány okos mondatoddal.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valami új és izgalmas vár rád és ez jelenthet egy programot, új munkát, vagy akár egy friss ismeretséget is. A döntés a tiéd, de mielőtt tennél bármit is, gondold át alaposan, hogy vajon felkészültél-e a változásra?

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!