Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Még ma is a Mérleg jegyében jár a Hold, ami maximumra állítja az igazságérzetedet. Most rettenetesen zavar, ha valakivel igazságtalanul bánnak, és ki is állsz a másikért. Arra figyelj csak, hogy eközben is megőrizd az udvariasság látszatát legalább.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán egy hír, vagy esemény miatt érdemes lenne egy pillanatra megállni, időt hagyva önmagadnak, hogy összerendezd egy kicsit a gondolataidat. Lehet ugyanis, hogy van valami, amiben eddig tévúton jártál. Ma képes vagy beismerni a tévedésed, ami nagy erény.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Szerdán még a Mérleg jegyében áll a Hold (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán tisztázódhat néhány homályos kérdés körülötted, ami hatással lehet a jövődre és a jövőbeli döntéseidre. Ha pedig úgy esik, hogy meg kell tenned azt a bizonyos első lépést, akkor ne habozz lépni. Előbb-utóbb magad mögött kell hagynod a múltat, miért ne épp ma kezdd el?

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveidnek. Talán ez a dátum lesz az, melyet érdemes megjegyezned. Lehet, hogy azonnal nem látszik az események jelentősége, de később majd megmutatkozik.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valaki manipulálni akar majd, de azért veled nem lesz egyszerű dolga. Ügyelj ugyanakkor arra, hogy mikor visszavered a támadást, akkor légy tapintatos, kíméletes, de egyben határozott is. Mindenképpen neheztelni fog rád az illető, de ezzel nem kell törődnöd.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán valaki meg akarja mondani neked, hogy mit gondolj, hogyan éld az életed, de te tudod, hogy mindehhez neked nem kell iránymutatás. Hárítsd hát el udvariasan ezeket a kísérleteket és jelezd, pontosan tudod, hogy mit csinálsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma a Mérleg jegyében jár a Hold, emiatt igazán elemedben leszel. Olyan kellemes élmények érnek, amik visszaadják a hitedet az emberekben. Te is jót teszel valakivel, aki nagyon hálás lesz neked a segítségedért.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán az Univerzum jeleket küldhet feléd a környezetedben zajló eseményeken keresztül, vagy az embereken keresztül, akik kapcsolatba kerülnek veled.A te feladatod, hogy megfejtsd ezeket! Figyelj jól, légy nyitott és ne feledd, gyakran ami előtted van, az nem pontosan az, aminek látszik.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán ismét szembesülhetsz azzal, hogy milyen az, amikor valaki teljesen mást mutat önmagáról, mint amilyen valójában. Most viszont mindez talán sokkal mélyebben érinthet téged. Ne hibáztasd magad! Te egyszerűen csak jóhiszemű vagy.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma gazdagabb lehetsz egy negatív tapasztalattal, valakivel kapcsolatban, ami nem lesz túlságosan meglepő számodra, mivel talán eleve nem voltak nagy elvárásaid és számítottál ilyesmire az illetőtől. Mégis, amikor bekövetkezik a dolog, azért megráz egy picit.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán ráláthatsz egy összefüggésre, különösen akkor, ha nem csak a felszínt figyeled magad körül, hanem megpróbálsz a dolgok mögé is belátni. Kérdezősködj, beszélgess és légy nyitott az új információk befogadására.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy kihívás okozhat problémát és a leggyorsabb megoldás talán az lehetne, ha egyszerűen végigvinnéd az akaratodat erővel és kiadnád, ki mit tegyen. Van neked azonban egy másik nagy erősséged is, mégpedig az, hogy ügyesen állítod magad mellé az embereket. Próbálkozz inkább ezzel!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!