Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Veled öröm együtt dolgozni. A munkában pontos vagy, és ami a legfontosabb, kitartó és lelkes is. Ezt nem csak a főnököd látja, de más is. Talán ma kapsz is egy csábító ajánlatot. Szokásodhoz híven ne tedd félre! Fontold meg!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A nyár még tartogat váratlan örömöket: talán nyaralni hívnak, vagy más meghívást kapsz. Ne szalaszd el a lehetőséget. A vendégség több lehet egyszerű kalandnál. Egy új fordulat kezdete az életedben.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kissé döcögőssé vált az életed, különösen, ami az anyagiakat illeti. Azt hitted, mindent megfontoltál, bizonyos fontos tényezők azonban elkerülték a figyelmedet. Nem baj, mindig van egy segítő, aki melletted áll. Hétfőn is váratlan segítséget nyújthat.

Ikrek havi horoszkóp

Izgalmas napunk lesz hétfőn (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha nem akarsz valakit bajba sodorni, akkor hétfőn legyél nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruház fel, amivel könnyen ártalmára is lehetsz valakinek. Vigyázz, nehogy oktalanul kifecsegj titkokat. Ne keveredj pletykákba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerelmi téren kissé számítóvá válhattál az utóbbi időben. Pedig te a természeted szerint adakozó és nagyvonalú vagy. Térj ma vissza a régi önmagadhoz, és adj teljes szívből, és szeretettel annak, akit legjobban szeretsz. Délután már az Oroszlánban lesz a Hold és segít ebben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szokásoddal ellentétben haragot tartasz. Pedig ez neked fáj jobban, főleg, ha közel áll hozzád az illető. A negatív érzések, a harag, a féltékenység rosszat tesznek az egészségednek is. Nyugtalanság, feszültség, álmatlanság - ezt is okozhatja.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 31-augusztus 6.: Még mindig nem lélegezhetünk fel

Ezen a héten sajnos még mindig nagyon sok nézeteltérést konfliktust jeleznek a bolygók. Ugyanakkor, ha pontosan tudod, mire számíthatsz, a feszültségeket, a vitákat egyszerűen elkerülheted. És ez most a legbölcsebb döntés a saját érdekedben. A hétvégére szerencsére úgyis jóra fordul minden...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold jegyváltása hétfőn kettévágja a napot: délelőtt még az érzelmes Rákban, délután már az Oroszlánban. A nehéz feladatokat inkább délutánra időzítsd! Akkor mindent egy perc alatt megoldasz, amin délelőtt csak nehézkesen.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma hangot adsz az elégedetlenségednek. Kicsit eleged van már abból, hogy a családban minden gond a te nyakadba van. Talán igazad van, de te is tehetsz erről. Gondold végig, mit tudsz átadni a feladatokból!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Munkaügyben jó híreket kaphatsz. Ez fellelkesít, végre úgy érezheted, túllendülsz a holtponton, amiben érezted magad az elmúlt időszakban. Most koncentrálj a mindig előtted álló lépésre! A többi jön magától!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején

Augusztus 1-jén telihold lesz a Vízöntőben, ami mindannyiunk életét alaposan felkavarja, de 4 csillagjegy sorsában különösen erős változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma nem ismersz lehetetlent, és a szerencse is valahogy melléd áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy egy csapásra megoldd azokat az ügyeket, amikkel eddig csak kínlódtál. Délután meg egyenesen szárnyalsz az Oroszlán Holdnak köszönhetően.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Talán ha kedvesebben közelednél a párodhoz, nem kellene annyit morgolódnotok egymásra, mint azt mostanában teszitek. Legyél nagyvonalú az érzelmekben is! Ez kellene ahhoz, hogy végre helyreálljon a béke.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vigyázz, mert ma sajnos hibát hibára halmozhatsz a munkahelyedn, és nem lesz mindenki megértő… Jobb, ha mindent kétszer ellenőrizel, hogy ne legyen gond ebből, és ne kelljen még kedden is ezeken a feladatokon dolgoznod.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!