Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön érdemes lehet belekezdened bármibe. A Vénusz és a Jupiter együttállása a Kos jegyében nagy szerencsét ígér! Ez egy hosszabb távú dolog lehet, aminek az alapjait ma kell megvetni. Valamilyen szerződéskötésre vagy tranzakcióra is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrálnod.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Zajos fordulatokkal telve telik a nap. A munkahelyeden ugyan rengeteg lenne a munkád, de ezen kívül is vannak teendőid. Talán valóban túlvállaltad magad a mai napra. Reggel még lemondhatsz egy s mást, de később már nem.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha szingli vagy, és jól is érzed magad, akkor semmi gond. De a tavasz közeledtével sok egyedülálló Ikrekben erősödik fel a gondolat, hogy változtasson ezen. Ehhez azonban először is az önbizalmadat kell helyreállítani, és végiggondolni, milyen is neked az ideális társ.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 2. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy nagy feladattal birkózhatsz meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tenned egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Jogosan vagy büszke magadra! A sors még plusz szerencsével is megáld: váratlan jó hírt kapsz délután.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyszerűnek ígérkezik ez a nap, több szempontból is: egyrészt érzed már a tavaszi energiákat, és emiatt amúgy is magad mögött hagyod a borús gondolatokat. Másrészt a szerencse is elkísér ezen a napon, és csupa jó hírt kaphatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Akárki akármit is mond, jók az ötleteid, tarts ki mellettük. Az sem baj, és nem válik a jellemed kárára, ha valamilyen plusz segítséget is igénybe veszel a megvalósításhoz. Az érvényesüléshez kevés a tehetség. Aktívnak kell lenned! És ma még a szerencse is az oldaladra áll.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön egy ismerősöddel való kapcsolatodban állhat be változás. Nagyon megmelengeti a szívét, hogy a másik milyen segítőkész önnel. Úgy általában is érzi, mennyien szeretik, ami elégedetté és boldoggá teszi.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Azt, hogy a párkapcsolatod kiegyensúlyozott és harmonikus, elsősorban a társadnak köszönheted. Ő az, aki nagyon is sokat tolerál mostanában. Ideje lenne, hogy valamiféle hálát is mutass feléje, hogy helyre billenjen az egyensúly.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Itt az ideje annak, hogy a dolgaid irányítását a kezedbe vedd. Minél inkább így teszel, annál kevesebb meglepetésben lehet részed az elkövetkező időben. Igaz, a változások még téged is meglephetnek, de alkalmazkodó készséged maximális.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencse a négyzeten: március 2-án együttáll a Vénusz és a Jupiter

Március 2-án a kis szerencse bolygója, a Vénusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter együttáll, ami kivételesen erős, pozitív energiákat jelez. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Munkás időszakra számíthatsz, de meg is lesz a jutalmad: hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz. Nemcsak a saját, hanem a családtagjai pénzügyeivel is többet kellene foglalkoznia. Most az ő pénzüket is megszaporíthatja, nemcsak a sajátját.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma váratlan öröm ér: valaki meglephet valamivel, vagy az élet hozza úgy, hogy jól alakul egy ügy, amiről magadban már lemondtál. Egy ismerősödtől is olyan híreket hallhatsz, amik nagyon meglepnek, de jó értelemben.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha valamilyen hivatalos elintézni valód van, akkor jól teszed, ha rögtön azzal kezded a napod. A nap további részében ugyanis zavarba ejtő jelenetekre, időhúzásra számíthatsz. De, ha a legfontosabbon már túl vagy, akkor ez nem fog úgy aggasztani.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!