Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jobb lenne, ha a munkahelyeden még nem fednéd fel az ütőkártyáidat. Egyelőre legyél titokzatos, visszafogott, még ne rukkolj elő a terveddel. Amúgy sem valószínű, hogy az idén bele tudnál ezekbe kezdeni. Ha el akarod érni a vágyott pozíciót, a jó időzítés a legfontosabb…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jó hírt kaphatsz hétfőn a munkáddal kapcsolatban: jobb pozícióba kerülhetsz, magasabb fizetést kaphatsz vagy jobb környezetben folytathatod a munkádat az újévben. A kedvező változások a családi életedre is jó hatással lesznek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Amennyiben nem akarsz elveszni a részletekben, akkor ne kezdj bele hétfőn semmilyen új dologba, inkább fejezd be azokat, amiket már elkezdtél. A kíváncsiságod is rossz útra vihet, ezért nem érdemes olyasmiknek utána járni, ami nem a te feladatod.

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőre ismét egyre jobb lehetőségeket jelez a horoszkóp (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn már újból elemedben érzed magad: a tükörből is kiegyensúlyozott ember néz vissza. Látod, igazán megérte a hétvégén pihenned. A mai nap is tartogat apróbb meglepetéseket, amik a munka mellett igazi felüdülést jelentenek.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn bizony elfoghat az érzés, hogy a többiek tévúton járnak, és te vagy most az igazság egyedüli letéteményese és birtokosa. Bizonyos szempontból valóban így lehet, a baj csak az, hogy ezt csak te látod így. Próbáld más szemszögből is nézni a dolgokat!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn lehet, hogy fel kell tenned magadnak a kérdést: vajon érdemes ennyi energiát fektetni valamibe, amiért egyedül küzdesz? Magányos dolog, ha abban a bizonyos csónakban egyedül evezel… Talán egy időre add fel az evezést! Néhány nap múlva úgyis minden kiderül.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 11-17.: Új reményt hoz a Nyilas újhold

Egész héten nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sőt, a szerdai Nyilas újhold a reménysugarat villanthatja fel. Sajnos a hétvége már nem alakul ennyire pozitívan. Készülj lelkileg, szellemileg és fizikailag is a közelgő ünnepekre.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Fontos lenne egy szituációban felvállalni az érzéseidet. Ha ugyanis keménynek akarsz mutatkozni, azzal csak elzárod magadat a megélésektől. Így nem sérülsz, ez igaz, de pozitív élmény sem ér. Hétfőn bátorságot adnak a bolygók, hogy a szívedre hallgass!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn szükség lehet a különleges emberismeretedre. Kényes helyzetet kell kezelni egy kollégával, aki talán közel áll hozzád, de annyira mégsem, hogy teljesen őszinte lehess vele. Derítsd ki, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaitok, és próbálj közös pontokat találni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rövidesen újhold lesz a Nyilas jegyében, ami számodra az év egyik legfontosabb égi eseménye. Ennek izgatottságát már hétfőn is érezheted. Igyekezzen pontot tenni a jelenlegi ügyek végére, hogy aztán már valóban csak a jövőd alakítására koncentrálhass.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 9-15.: Fordulatos napok jönnek

Nagyszerű hetet és lehetőségeket jeleznek a bolygók a következő hétre. Ám előtte még igencsak civakodós, feszültségekkel teli hétvége vár mindenkire. A siker azon múlik, hogyan kezeled a konfliktusokat. A horoszkóp segít a megoldásban.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kérdéses helyzetbe kerülhetsz, amikor így is, úgy is dönthetsz, és mindkét variációra lehet racionális indokod. Válaszd azt a megoldást, amit a lelkiismereted diktál. Maradjon továbbra is hű az elveidhez, hiszen így lehetsz győztes végül.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagy jót tehetsz valakivel hétfőn. Te lehetsz a megmentője, ami jelenthet valós fizikai támogatást, pénzügyi segítséget, de azt is, hogy lelkileg nyújtasz neki vigaszt egy nehéz problémára. Lehet távolabbi ismerős, de közeli barát is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az ünnepeket nagyon várod már, és ettől tele vagy energiával, tenni akarással, és valóban hatékonyan is haladsz a betervezett feladatokkal, előkészületekkel. Talán hétfőn az önbizalom terén lehet némi hiányosságid. Pedig igazán nincs miért aggódni. Vedd észre, hogy körülötted most minden a helyén van.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!