Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden talán úgy érzed, hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett és körmödre ég a munka. Ne ess pánikba, mert attól biztosan nem jutsz előbbre. Szépen egymás után végezz el mindent, ahogy tudsz. Egy kis csúszás pedig néha még talán neked is bele kell férjen.

Kos havi horoszkóp

Napi horoszkóp november 7-re (fotó: Shutterstock)

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma lehet, hogy többször hívsz valakit, de hiába, nem éred el a másikat. Ez talán aggodalommal tölt el, de biztosan felesleges egyből valami rosszra gondolnod. Hagyj üzenetet és hamarosan jelentkezik az illető.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha a mai napodat jellemezni kellene, akkor talán az akadályverseny juthatna először az ember eszébe róla. A nap során ugyanis végig úgy érezheted, mintha valaki állandóan sorban csak pakolná eléd a feladatokat, hogy lassítson a haladásban.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden egy találkozót, vagy megbeszélést, vagy randevút váratlanul lemondanak és te talán elsőre nem tudod mire vélni ezt az egészet. Mielőtt azonban messzemenő következtetéseket vonnál le, várd meg, amíg tudsz beszélni az illetővel.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy valamiben, a napokban kissé túlzásba estél, vagy valakivel indulatosan viselkedtél, és emiatt most bűntudat gyötör. Feleslegesen. Nem vagy te egy gép, hogy soha ne kövess el semmi hibát.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma azt tapasztalod, hogy egy hozzád közelálló személy csendes, visszahúzódó és kerüli a társaságodat, még nem kell arra gyanakodnod, hogy az illetőnek veled lenne bármi baja. A legvalószínűbb az, hogy most ő a szokottnál is nagyobb terhet cipel és valamiért a problémáját nem szeretné megosztani.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok

Ez a novemberi hét ismét tartogat jót és kevésbé jó lehetőségeket. Ám a végén mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat a több pozitív hatásnak köszönhetően. Ez lebegjen mindenki szeme előtt...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden nagyratörő tervekkel vágsz bele a napba, de készülj fel arra, hogy csak ezek egy részét sikerül majd megvalósítanod. Igyekezd könnyedén venni hát a mai napot és ne azzal törődj, ami nem jött össze, koncentrálj arra, ami igen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre körülötted és nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha a véleményedet várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretnél megbántani és egyik oldalt sem szeretnéd teljesen támogatni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden a munkahelyeden előfordulhat, hogy valahol olyasmivel vádolnak meg, amit nem mondtál, vagy tettél. Ha így is van, igyekezz ne indulatból cselekedni, szorítkozz a tényekre és így próbáld megvédeni magadat. Ha pedig azt látod, hogy az érvek nem hatnak, ne törődj az egésszel!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja november 4-5.: hoz néhány kihívást a következő két nap...

2 nap alatt 5 diszharmonikus fényszög: igazán kihívást jelent majd a béke és a jó hangulat megőrzése, de sok tudatossággal sikerülhet. A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma egy helyzetben azt érezheted, hogy a kis puzzle-darabkák a helyükre kerülnek. Talán egy találkozás, vagy egy beszélgetés okozza mindezt, de az is lehet, hogy egy esemény, vagy egy hír hatására fogalmazódik meg benned ez az érzés.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden egy ismerőstől, baráttól olyan javaslatot, ötletet hallasz, melyek elsőre a valóságtól és a lehetőségeidtől elrugaszkodottnak tűnhetnek. Talán így is van, de ha jól belegondolsz ez nem biztos, hogy az elképzelés összes elemére igaz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma a hosszú távú tervek, vágyak azok, melyek uralhatják a napodat és előfordulhat ezek közül némelyik felé konkrét lépéseket is teszel. Készíts stratégiát, számolj és ha kell több verzióban is gondolkodj! Egyszer csak összeáll majd benned, mit kell tenned.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!