Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold már átlépett a találékony és eredeti Vízöntőbe, ami jó szórakozást ígér szombatra. Mit szólnál hozzá, ha szerveznél a barátokkal egy elő-karácsonyi vacsorát? Érdemes ugyanis most emberek közé menni, kikapcsolódni. Ha pedig még keresed a párodat, az ismerkedéshez is tökéletes a harmadik adventi hétvége.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha szombaton sem lazítasz legalább egy kicsit, akkor karácsonyig szinte biztosan nem lesz rá lehetőséged. Tervezz például kirándulást vagy foglalkozhatsz csak magaddal. A lényeg, hogy pihenj, sportolj vagy vonulj el egy kicsit a társaságtól.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton váratlan találkozás teszi különösen érdekessé a napot. Könnyen elképzelhető, hogy emiatt először negatív érzéseid lesznek vagy talán is el is bizonytalanodsz. Hidd el, most igazán nincs miért aggódni! A dolgok jó irányba indulnak el körülötted.

Ikrek havi horoszkóp

Eredeti ötleteink lehetnek szombaton a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nosztalgikus hangulatba kerülsz szombaton, de hát nincs is ezzel semmi baj. Egy-egy kis mozzanat, karácsonyi hangulat elég ahhoz, hogy visszarepítsen a gyerekkorodba. Hidd el, te is nagyon könnyedén meg tudod teremteni a karácsonyi csodát a családodnak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ezen az adventi hétvégén érdemes picit mozgolódni, társaságba menni, kikapcsolódni. Érdekes benyomások érhetnek, amelyek hatással lesznek a világnézetedre is. Van valami, ami most különösen felkelti az érdeklődésedet. Ez később még hasznos lehet…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton olyan dologgal foglalkozol, vagy olyasmire készülsz, ami valaki másnak közben egy kis kellemetlenséget okozhat. Amikor rájössz erre, a lelkiismeret furdalás nem hagy nyugodni. Hidd el, nem lehet és nem is kell minden esetben mások érdekeit a sajátod elé helyezni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik 2024-ben

2024 nagy energiákkal veszi kezdetét, és sokaknak tartogat komoly fordulatokat. Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton gyors és olcsó megoldást kínálnak fel neked egy problémára. Lehetséges, nagy lesz a csábítás, hogy élj is a lehetőséggel. De vigyázz, mert könnyen lehet ez átverés is! A döntés előtt mindenképpen kérjél némi időt!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Könnyen lehet, valaki át akar verni, nem őszinte veled, talán még az is hazugság, amit kérdez és amit gondol. Legyél éppen ezért körültekintőbb és gyanakvóbb az átlagosnál! Kérdezz vissza, ha valami nem világos, kérj részletesebb tájékoztatást.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán úgy érezheted, mostanában a környezetedben valaki segítség helyett inkább akadályoz téged. Ha ez így marad, nem tesz jót a kettőtök kapcsolatának. Lehetséges, hogy el kell gondolkodnod rajta, vajon érdemes-e csökkenteni az illetővel a közös pontokat?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagy lehetőségeket tartogat neked a sors, ha a Nyilas jegyében születtél. S vajon mi minden jóra számíthatsz 2024-ben az éves horoszkópod szerint? Ahogy kezdtük, csupa jóra. Íme minden fontos tudni való párkapcsolatra és szerelemre, munkára és karrierre, nem utolsó sorban pedig az egészségre vonatkozóan.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton egy új hír vagy információ lehet az, amely alkalmat teremt, hogy valakivel felvedd a kapcsolatot, és ezzel kezdeményezd a viszonyotok enyhülését. Élj a lehetőséggel és lépj! Meglátod, a másik fél kapva kap az alkalmon…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jó napod lehet, csak egy furcsa kérdés hoz zavarba. Lehet, hogy az ünnepekkel kapcsolatosan kavar valaki. Szerencsére te mindig nyitott vagy az új ötletekre. Azt azért ne hagyd, hogy a másik folyton újratervezze a dolgokat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vízöntő Holdnál fontos, hogy ne ragaszkodj a régi, megszokott kerékvágáshoz, mert akkor biztosan nem marad el a siker. Legyél picit rendhagyó a karácsonyi készülődésben: szombaton meglepően eredeti ötleteid lehetnek.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!